Blog van calibre

Ingediend door calibre op Zon, 28/08/2005 - 15:35.

Dees week een abo voor 6 maand gekocht (225 euro Roll Eyes ) Tijdens deze 6 maand eens kijken om een bankje te kunnen kopen en barbell en dan enkel naar de gym te gaan voor benen met beurtenkaart erna.

Voor het eerst mijn bovenbenen weer wat deftiger kunnen trainen (quads met 70% van mijn normaal gewicht, hamms 100%)

Ga toch eens moeten kijken voor straps denk ik, rug en hamms kunnen niet voluit gaan door dat ik moest lossen bij deadlift

Gisteren tot sluitingsuur van the oh weggeweest en dan treintje naar huis, lag om 10 uur in bed. Stikkapot nu maar heb me super gehad Cool celebration

Ingediend door calibre op Zon, 21/08/2005 - 17:57.

lekkere zaterdagavond achter de rug. Naar menen uitgeweest (Lagoa), was de max ondanks bepaalde negatieve dingen die ik erover gehoord had. Daarna rond 8 uur gaan slapen bij mijn grootvader in Kortrijk (net boven Menen) omdat 's middags daar een familiefeest was. Nu net thuis van dat familiefeestje. Nu nog even naar de kermis en dan proberen op een deftig uur te gaan slapen voor mijn werk morgen.

Ingediend door calibre op Zat, 13/08/2005 - 21:13.

Vandaag lager in kcal (rond onderhoud), kon vanavond weer weg en lasgo, sylver, .... zien maar ben te moe. Ga eens vroeg slapen want wil morgen in de voormiddag trainen. (biceps+kuiten)

Mijn hamms en reet zijn helemaal stijf van gisteravond. Blijft toch wel lastig hoor een hele avond lagoa'en Cool

Ingediend door calibre op Zat, 13/08/2005 - 14:40.

Werkweek zit er eindelijk op. Het om 6 uur opstaan en niet de disipline hebben elke avond vroeg te gaan trainen en erna direct naar huis te komen eist z'n tol.

Daarbij donderdag nog eens naar de parkconcerten gegaan (tegen 01.00 in bed) en gisteravond (vrijdagavond) naar de Free feesten in Brakel waarbij ik pas tegen 4 in bed lag. Free feesten waren trouwens super. Furax was vet.

Ga echt tevreden zijn wanneer 1 september voor de deur staat en ik tot half 8 mag slapen.

Heb toch 4 keer kunnen trainen deze week waarvan de laatste training op donderdag totaal crap was door de vermoeidheid, toch maar vroeger proberen in bed te kruipen volgende week. M'n kracht is opnieuw goed vooruit gegaan de laatste week. Zit nu op het hoogste gewicht dat ik al ooit gehad heb en dat ik had voor ik examens had en dan 2x op vakantie gegaan ben. M'n kracht is zelf nog wat beter dan voor die examens.

Ingediend door calibre op Ma, 08/08/2005 - 20:29.

Uit frustratie net een 6tal setjes biceps getraind met de dumbells en schijven die ik thuis liggen heb Eye-wink

Ingediend door calibre op Vrij, 05/08/2005 - 19:54.

Schouders, borst en rug is drie keer men schouders belasten en van zowel borst al schouders zijn ze stijf dus doe ik die samen.

Voor op men werk maak ik alles op voorhand en weeg het dus thuis.

4700 is idd hoog, heb nog nooit de kans gehad zo hoog te gaan (vakantie slaap ik 10 uur of meer en tijdens school krijg ik niet de kans regelmatig te eten) Doordat ik na 10kg bij te komen met een 4000 kcal zo goed als geen vet ben bijgekomen (blokjes zijn er altijd even scherp blijven uitzien, heb ze altijd in ontspannen toestand perfect gezien) verwacht ik ook niet veel vet met 4700 kcal. Ben gisteren denk ik zelf over de 5000 gegaan.

Ingediend door calibre op Vrij, 05/08/2005 - 17:26.

hehe ik vind em perfect. Wordt een hele taak om van die van xxlnutrition te blijven drinken.

Gisteren borst en schouders getraint. Borst ga ik op het moment vooral om mijn bench hoger te brengen. Is super gelukt. Vorige week elke kant 20 kg, daarmee 6 moeilijke reps. Nu ook 6 moeilijke reps maar dan wel met 22.5 aan elke kant. Toch een deftig verschil. Schuin gebencht met dumbells, breed gedipt en tot slot 2tal setjes cable cross over. Vrij veel sets (11 tal) maar voelde me ertoe in staat.

Schouders begonnen met shrugs. Die met dropsetjes getraind. Erna shoulder press en upright row voor.

Ingediend door calibre op Woe, 03/08/2005 - 21:06.

Gisteren zeer ontgoocheld thuis gekomen. Was van plan men benen met lichte gewichten te trainen maar dat was blijkbaar onmogelijk. Leg extentions beide benen 15kg lukte niet. Rechts alleen lukte moeizaam en links totaal niet. Vooral linkerknie dus. Voel het daarnaast nog bij bv trappen lopen. Dan maar kuiten en buikspieren getraind. Heb me de whey van performance (kokos) gekocht die ik daar al een paar keer geproefd had en echt wel lekker vond. Ideaal om met die voze chocolade van xxlnutrition waarvan ik nog 2.5kg heb, af te wisselen.

Vandaag nog 200kcal meer dan gisteren gegeten: rond de 4700. Gaat super om te eten op mijn werk. Zal een hele aanpassing worden op school waar ik enkel om 10 uur een kwartiertje en 's middags een halfuurtje heb om te eten. Alleen die namiddag waar ik 3 uur nix kan eten is zeer irritant wanneer je die kcal zo hoog mogelijk wil krijgen.

Ingediend door calibre op Din, 02/08/2005 - 18:24.

Zondag wou ik wel trainen maar kon niet doordat ik fout was met de openingsuren. Vrij pissed hierover natuurlijk vooral omdat het een derde dag op rij zonder training was.

Maandag dan toch gaan trainen. biceps en triceps gedaan. 8 setjes elk waarvan toch wel 5-6 tot dicht bij failure.

Maandag ook mijn eerste dag vakantiejob. Valt goed mee. Moet niets anders doen dan 7 uurtjes per dag documenten sorteren om daarna in het archief te steken (eigenlijk gereed maken voor de scanner zodat het op pc kan opgeslaan worden) Kan eten en drinken wanneer ik wil en naar muziek luisteren is ook geen probleem. 's Middags keuze uit 5 menu's dus zit meestal wel iets bij dat ok is voor mij.

Ingediend door calibre op Zat, 30/07/2005 - 21:21.

kuiten nog steeds stijf, zelfde voor rug en borst.

Wou men bovenbenen echt trainen vandaag maar heb mezelf gelukkig kunnen inhouden. Ze hebben die week rust echt wel nodig. Hoop na deze week terug 2 kg bijgekomen te zijn na de vakanties. Overmorgen begint men maandje werken