nbtp stelt zich voor ;)

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013
Ingediend door nbtp op Din, 20/08/2013 - 10:51.

Hallo allemaal.

Ik ben dus nbtp aka Glenn. Ik ben 19 jaar oud en woon rond Oudenaarde (Oost-Vlaanderen).
Ik train nu net zo'n 3 jaar, waarvan het eerste jaar op een bodybuild crap wijze was. Dan veel verschillende soorten schema's gedaan wat me eigenlijk niet echt zo vooruit hielp. Nu is er het laatste jaar wel een serieuze verbetering geweest op vlak van training en ben ik zeer veel beginnen lezen over voeding, training van verschillende bronnen.

Heb dan het schema van Gijs gevolgd wat me aardig ver heeft geholpen en resulteerde in een krachtstijging in 6-8 maand van:

SQ: 1x145 --> 1x170
DL: 1x180 --> 1x200
BP: 1x92.5 --> 1x107,5 (paused)

Dat waren men PR's tegen eind december 2012. (btw bodyweight is 83/84 kg).

In februari 2013 dan men eerste powerlift wedstrijd meegedaan in de vgpf:

Filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=ztV3TqnX3SI&list=TLRJRmS7sBVhM

Enkel BP ging hier wat minder met een fail op 2 de beurt met 105.

Wou eerst dan wedstrijd meedraaien ook in maart, een maand later dus en heb een schema uitgedokterd om men kracht te behouden en BP wat op niveau te krijgen. Maar dit bleek moeilijker dan verwacht en uiteindelijk niet meegedaan (wel een maand verloren dus). Toen besloten om madcow te doen, maar had waarschijnlijk eerst moeten deloaden want alles voelde echt stroef terwijl ik nog maar in de eerste weken zat.

Toen begon de miserie pas met deloaden en opbouwen en terug op niveau te geraken. Dit lukte me dan redelijk goed maar toen kwamen de blessures (nog nooit last hiervoor gehad, want focus op techniek ligt zeer hoog hier).

Kreeg dus rond mei/juni een soort blessure aan men heup waardoor ik pijn had op het diepste punt van men squat. Er een maand en een half last van gehad. Toen weer wat op niveau gekomen en wel weer vlot 190 DL, 160 SQ, 2x100 BP etc gedaan. Daarna 10 daagjes op vakantie geweest met een goed gevoel.

Wou toen ik terug was van men reis weer opnieuw madcow volgen en dat deed ik dus, raar maar waar maar het ging weer zo stroef en slecht. Toch nog tot 5x140 enzo geweest tot ik besloot om de Texas methode te volgen, aangezien deze eigenlijk serieus lijkt op dat schema van Gijs en ik daarmee gigantisch vooruit ben gegaan.

2 weekjes geleden gestart daarmee, eerste trainingen besloten om wat lichter te gaan en gestart dus met 5x5x110. Toch sloeg het noodlot weer toe en kreeg ik bij men laatste set bij men 3 de rep vanonder tijdens het squaten een immense pijnscheut, kom me hierna voor een half uurtje bijna niet meer naar voren of achteren bewegen. Dit bleek een acute lumbago te zijn. Nu nog steeds wat last van, het voordeel is dat een acute lumbago niet erg is en dat dit binnen enkele dagen/ weken toch opgelost zou moeten zijn. Ik vind het vooral raar dat ik dit kreeg aangezien ik toch altijd een serieuze aandacht aan techniek besteed en het gewicht zeer laag was. Ik denk dat het een combinatie van spanningsverlies + wat overbelaste onderrug was van men vakantiejob in de Makro + het weinig slapen.

Nu dus weer rustig opbouwen, en hopelijk via de texas methode weer op een niveau komen waar ik nog nooit geraakt ben!!

Ik train trouwens thuis samen met men broer en een andere maat. Naast dat coachen we sinds een jaar ook een aantal mensen in "onze gym" voor een kleine bijdrage van 15 euro per maand als je 3x per week komt. Zijn ondertussen toch met ons erbij al met een 15-20 leden.

Doel is om binnen enkele jaren als we onze diploma's hebben een gym te openen, die vooral gaan voor kwaliteit en niet kwantiteit. Een persoonlijke aanpak en sfeer zal dus het belangrijkste zijn!

Okéé sorry voor de lange tekst, maar nu weten jullie al een hoop meer van mij Eye-wink

btw: ik zal waarschijnlijk ook beginnen met een eigen blog als ik eenmaal weer op het rechte pad ben!

Groeten glenn, eet en train ze!
Welkom. Oudenaarde is hier

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 6879
Aangesloten: 07 Feb 2009

Welkom. Oudenaarde is hier heel dichtbij, ik ben van Zottegem. Ben benieuwd naar je blog die zal komen.Via dit topic wil ik meteen

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013

Via dit topic wil ik meteen ook al van de gelegenheid gebruik maken om een vraag te stellen:

Het schema dat ik dus nu volg is een eigen bijwerking van de texas methode:

Schema:

MA:
SQ (5x5)
BP (5x5)
Pull ups (5x5)
Powercleans (momenteel oefenen, van zodra ik deze beweging beheers en de gewichten stijgen ga ik men pull ups wat verminderen van sets)
Abs (wil een ab wheel aanschaffen + dragon flags)

WOE:
SQ (5x2 / 75 % van maandag)
Press (3x3 / beginnen op vrij lage intensiteit en verhogen doorheen de weken)
Chin ups (3x12)
Abs

VRIJ:
SQ max (afwisselen per week met 5rm/3rm/2rm/1rm en zo opnieuw, zelf gewicht kiezen, zal in het begin wat lager zijn dan men ware max waarschijnlijk door die blessure)
BP max (zelfde als bij SQ)
DL max (5rm en verhogen per 2.5 % per week)

Ik ga momenteel overigens elke dag powercleans oefenen aangezien dit nu toch nog maar met barbell van 20 kg is. Daarna zal ik het wel wat meer beperken tot 1/2 x per week.

Nu mijn vraag, ik zou ook nog graag wat jumps en sprints in men schema willen toevoegen, maar op welke dag zou ik dat het beste doen en hoe zouden jullie dit doen qua opbouw etc.

Alvast bedankt Eye-winkBedankt! Ja Zottegem is

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013

Bedankt!
Ja Zottegem is zeker niet ver weg, we moeten zeker eens samen trainen in de toekomst dan, maar eerst weer wat gewichten op die barbell werpen.Sprints en jumps zou ik op

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 6879
Aangesloten: 07 Feb 2009

Sprints en jumps zou ik op de recovery-dag, de intensity-dag of op rustdagen doen. De volume-dag is/wordt zo intens (gewichten zullen stijgen en een 5x5 wordt dan echt doorzetten) dat je geen zin meer hebt in jumps/sprints of ze niet zo goed meer kunt uitvoeren. Recovery-dag is al beter om ze in te plannen (is ze tussen de sets van bvb squat doen een goed idee?) en intensity-dag ook.

nbtp schreef:
Bedankt!
Ja Zottegem is zeker niet ver weg, we moeten zeker eens samen trainen in de toekomst dan, maar eerst weer wat gewichten op die barbell werpen.

Geen probleem. Misschien is tegen dan de strongmangym van Pro_Strongman hier op het forum in orde, hij woont ook in de buurt. Tijdens de BStrong-meet kan je misschien ook meedoen, maar die is er wel al binnenkort.Quote: Sprints en jumps zou ik op

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013
Buell schreef:
Sprints en jumps zou ik op de recovery-dag, de intensity-dag of op rustdagen doen. De volume-dag is/wordt zo intens (gewichten zullen stijgen en een 5x5 wordt dan echt doorzetten) dat je geen zin meer hebt in jumps/sprints of ze niet zo goed meer kunt uitvoeren. Recovery-dag is al beter om ze in te plannen (is ze tussen de sets van bvb squat doen een goed idee?) en intensity-dag ook.Geen probleem. Misschien is tegen dan de strongmangym van Pro_Strongman hier op het forum in orde, hij woont ook in de buurt. Tijdens de BStrong-meet kan je misschien ook meedoen, maar die is er wel al binnenkort.

Inderdaad, op de volume dag leek me ook geen goed idee om dat te doen. Denk dat ik men rustdagen ook volledig als rustdagen wil laten voor het moment en geen extra dag wil toevoegen dus dan blijft nog de recovery-dag en de intensity-dag over.

Ik denk persoonlijk momenteel dat jumps en sprints op de recovery dag, de intensiteit van die dag teveel verhoogd. Ik zou dan eerder op men intensiteit dag nog iets toevoegen. Maar ik weet niet echt wat de impact van een aantal zware sets sprints van 60 of 100 m heeft op je herstel + wat een aantal max jumps doen.

Momenteel is men broer, bezig met een hoofdstuk plymotreische exercices van "Essentieals of strength training and conditioning" van de opleiding NSCA. Men broer en ik ook willen daar later het certificaat van halen, aangezien de info die daar in staat enkel onze gym ten goede zal doen zodat we onze begeleiding kunnen verbeteren en verbeteren. Hij hoopt dat stuk morgen af te hebben, dus misschien kan hij me dan zeggen wat ik eventueel moet doen, en dan zal ik het sowieso hier wel posten.

Ah nice, een strongmangym is altijd een mooie plaats om te trainen! Qua Bstrong-meet zal het er wat vanaf hangen, misschien is dit toch nog iets te vroeg, maar ik veronderstel als het een succes geweest is dat er nog wel zullen volgen!Max jumps hebben niet zoveel

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 6879
Aangesloten: 07 Feb 2009

Max jumps hebben niet zoveel effect (eigenlijk bijna geen effect) op je herstel. Sprints weet ik niet Sticking out tongue Dat heb ik nooit bewust getraind, laat staan in een schema gezet en heb er dus geen ervaring mee.Quote: Max jumps hebben niet zoveel

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013
Buell schreef:
Max jumps hebben niet zoveel effect (eigenlijk bijna geen effect) op je herstel. Sprints weet ik niet Sticking out tongue Dat heb ik nooit bewust getraind, laat staan in een schema gezet en heb er dus geen ervaring mee.

Ok, dat is goed om te weten, wie weet doe ik dan op de recovery dag jumps en op de intensiteit dag sprintwerk ofzo, nog niet zeker, nog wat verder opzoeken, misschien wordt ik zo nog wat wijzer want heb hier totaal geen ervaring mee.
Hoe deed jij je jumps dan qua opbouw? En op welke dag/dagen?

Bedankt trouwens voor de informatie!Qua opbouw: eerst wat

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 6879
Aangesloten: 07 Feb 2009

Qua opbouw: eerst wat kleinere hoogtes om in het springen te komen. Dan bouwde ik klein op tot ik aan mijn max zat (tot het niet meer lukte om op iets goed te kunnen springen). Ik zou niet meer als 3 reps doen voor die explosiviteit. Na 3 - 5 reps zijn sprongen niet meer zo heel explosief en heeft het dus nog maar weinig nut. Ik deed de jumps op de dag dat ik strongman trainde, deed ze gewoon een paar weken lang mee. Ze zitten niet standaard in mijn schema Sticking out tongue

Het sprint- en jumpwerk verdelen is ook wel een goed idee, daar was ik nog niet opgekomen.Quote: Qua opbouw: eerst wat

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013
Buell schreef:
Qua opbouw: eerst wat kleinere hoogtes om in het springen te komen. Dan bouwde ik klein op tot ik aan mijn max zat (tot het niet meer lukte om op iets goed te kunnen springen). Ik zou niet meer als 3 reps doen voor die explosiviteit. Na 3 - 5 reps zijn sprongen niet meer zo heel explosief en heeft het dus nog maar weinig nut. Ik deed de jumps op de dag dat ik strongman trainde, deed ze gewoon een paar weken lang mee. Ze zitten niet standaard in mijn schema Sticking out tongue

Het sprint- en jumpwerk verdelen is ook wel een goed idee, daar was ik nog niet opgekomen.

Ok, bedankt voor je antwoord. 3 reps lijken me inderdaad al ruim dan genoeg, misschien zelf eerder 2, maar dat zal ik wel ondervinden.
Wil vooral men snelheid/power een beetje aanpakken want heb de indruk dat ik dat toch wat links liet liggen. Nu met de powercleans en dan deze oefeningen erin zou dat volledig goed moeten komen.Welkom Glenn. Fijn om een

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 16301
Aangesloten: 08 Feb 2005

Welkom Glenn. Fijn om een serieuze powerlifter te kunnen verwelkomen.
Ik hoop dat je meteen werk maakt van je log. Die zou ik zeker volgen.

Je hebt in dit topic meteen een aantal onderwerpen aangeraakt waar je momenteel mee worstelt. Het is de bedoeling van een forum als dit dat mensen elkaar proberen te helpen, dus ik zal even mijn ideeën betreffende deze problemen weergeven:

1) Je krachtniveau en stagnatie:
Je benen + rug zijn al behoorlijk sterk. Een 170 squat en 200 deadlift (zonder belt!) bij jou bodyweight... da's best goed! Bovendien vind ik je techniek op deze beide lifts goed. Zelfs bij de zware gewichten houd je alles goed onder controle.
Je bench press daarentegen is een pak minder goed. Je mist ook duidelijk wat spiermassa in je bovenlichaam vergeleken met je benen. Dat kan deels met aanleg te maken hebben, of met je voorgeschiedenis is sport. Volgens mij vereist dit voorlopig in ieder geval wat extra focus op het bovenlichaam (zowel press- als pull-bewegingen). Ik zou je aanraden niet bang te zijn om na je 'gewone' work sets wat extra volume (langere sets; minder gewicht) te draaien op bench en overhead press; eventueel ook wat extra werk voor je rug/armen.

De reden waarom je zo goed vooruitging op je eerste schema (is dat een schema dat Gijs Boeijen in één van zijn artikels beschrijft?), ligt waarschijnlijk vooral aan 'beginner gains' + toewijding aan de big lifts. Dat laatste zal je evengoed vinden in de Texas Method, Madcow, ... Alleen moet je begrijpen dat je progressie (die zeker op squat en DL al erg goed geweest is) vertraagt. Zeker als je niet of minder snel bijkomt. In principe kan je je progressie ook wat boosten door wat te focussen op weight gain (indien je dat zou willen).

Wat ik je ook nog wil aanraden, is van je niet te zeer te focussen op je PRs. Die gewichten komen wel, als het trainingsproces goed verloopt. Probeer je te focussen op het zo goed mogelijk invullen van het trainingsproces. D.w.z. je zwakke punten aanpakken, op techniek letten, eventueel extra werk invoegen waar nodig (bij jou dus bovenlichaam), ...

Verder nog wat je techniek bij de bench press betreft: oefen je ooit paused bench press in je training? Volgens mij niet, want je laat de bar enorm snel zakken. Dit kan nog wel werken bij touch&go bench pressing, maar met deze techniek verlies je veel kracht als je plots een paused bench moet doen. Ik zou je aanraden van geregeld paused te benchen in je training. Bv: 1 training paused, de volgende touch&go, dan weer paused, ... Niet alleen ga je dan je paused bench quasi gelijk kunnen trekken met touch&go, maar paused bench press bouwt ook kracht en power onderaan de beweging. + controle.

2) Je blessure(s). Zoals gezegd, ziet je techniek bij squat/DL er zeker goed uit. Als je op die manier lift, kan ik me moeilijk voorstellen dat de squat/DL op zich de oorzaak zou zijn van je rugblessure.
Wat wel mogelijk is, is een mobility issue. De laatste tijd zaag ik iedereen om de oren wat mobility betreft, omdat ik bij mezelf en trainingspartners gemerkt/geleerd heb dat dit de oorzaak is van vele blessures.
Als ik het goed begrijp begon de last bij je heup? Dat is natuurlijk niet erg specifiek, maar een zeer veelvoorkomend probleem is een te strakke IT-band. Die kan dan ontsteken, met als gevolg pijn in je heup/zijkant been bij het squatten (en sommige andere bewegingen). Die kan je heup/onderrug waarschijnlijk ook wat uit de ideale lijn trekken, met als gevolg wat slijtage/shear force op structuren in je onderrug --> rugpijn. Bedenk dat ook andere spieren in je heup-area verantwoordelijk kunnen zijn voor het scheef trekken van je heup/onderrug; ik denk dan in de eerste plaats aan de psoas en de piriformis (omdat dit vaak spieren zijn die bij lifters problemen geven; mezelf incluis).
Het is goed mogelijk dat als je de verantwoordelijke (te strakke) spier identificeert en aanpakt, de pijn vrijwel onmiddellijk verdwijnt en (mits onderhoud) niet meer terugkomt. Hiertoe: heb je al eens gefoam rolled? Zo ja: IT-band, piriformis en psoas al gecheckt? Zo nee: een foam roll aanschaffen en in je gym leggen, zal zeer nuttig zijn voor zowel jou als de andere 15-20 mensen die bij je trainen.

Zo, dat is ongeveer wat ik wilde zeggen. Smiling Hopelijk kan je er wat mee.
En ik kijk uit naar je blog. Eye-wink

--

Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go. ~ T.S. ElliotEerst en vooral bedankt voor

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013

Eerst en vooral bedankt voor je uitgebreide reactie! Dat zijn de soort reacties waar ik iets mee ben, gewoon puur de waarheid zonder rond de pot te draaien.

Dus eerst over het puntje 1 dat je aanhaalt:

Ja de lifts deed ik toen zonder belt, ben wel van plan om belt te beginnen gebruiken, maar eerst men gewichten weer wat laten stijgen en enkel men werksets/set voor men werksets.
En inderdaad BP is een ander verhaal... Heb het daar altijd moeilijk mee gehad, maar dat is zeker geen excuus. Ik heb wel wat meer massa dan op het filmpje te zien is met t-shit, maar is zeker achterlopend op men benen. Ga denk ik eerst dit schema een kans geven zonder al te veel oefeningen toe te voegen. Als het na x aantal maanden niet veel kracht/massa opgeleverd heeft ga ik inderdaad wat meer reps extra toevoegen. Wil gewoon zeker niet het risico hebben dat ik meteen overact.

Ik doe wel degelijk enkel paused bench press, enkele jaren geleden wel t&g maar nu enkel paused. Maar snap perfect waarom je het zegt. Techniek is inderdaad ondermaats, heb ondertussen toch al een aantal verbeteringen toegevoegd zoals men ellebogen niet teveel naar buiten duwen maar ook iets gecontroleerder (hoewel daar nog werk aan is, maar wordt aan gewerkt!). Heb wel de indruk dat het een beetje kracht weggehaald, maar dat zal hopelijk tijdelijk zijn..

Over het schema van Gijs: Ik denk het wel, heb het van een vriend van me die ook aan powerliften doet en hiermee serieus is vooruit gegaan. Dat is waar, ik realiseer me ook dat het allemaal niet meer zo snel zal gaan en dat dat inderdaad de reden moet zijn waarom ik plots zo snel vooruit ging. Maar daar maak ik me geen zorgen in, je hebt volledig gelijk, gewoon focussen op het gene wat telt: techniek, mobiliteit, power, kracht en dan zal alles wel vanzelf komen. Echt express weight gain ga ik niet doen, ga wel mooi blijven bulken en zal wel bijkomen, maar wil niet über vet worden en alles in spiermassa krijgen zal ook wel niet lukken Laughing out loud
Ik doe nu een bulk schema met +350 kcal, doe nu vakantiejob waardoor men beweging pakken hoger ligt waardoor men gewicht wat stagneert. Maar 31 ste augustus ben ik gedaan dus dan er weer volledig tegenaan!

En over puntje 2 (wat zeer interessant is overigens):

Ik heb me na men heup blessure ook meer beginnen inlezen. En zo kwam ik ook blij flexibiliteit etc. Heb sindsdien een uitgebreide opwarming toegevoegd voor men training + aantal stretch dagen en merk dat dit sindsdien al duidelijk verbeterd is (was echt zeer inflexibel eigenlijk). Het moet nog veel beter maar de aanhouder wint zeggen ze he.

Weet niet of de last van men rug komt door men heup blessure maar het is altijd een mogelijkheid. Heb vandaag opgemerkt dat de barbell tijdens squat niet volledig gelijk op men rug ligt, waardoor men ene been iets meer belast wordt dan men andere. Dus wie weet is dat de instabiliteit dat ervoor gezorgd heeft voor deze blessure. Ben het nu aan het proberen verhelpen, maar is moeilijk om een beweging die er zo is ingestampt aan te passen.

Ik ga me morgen eens verdiepen in die verschillende spieren die je aangaf en eens kijken wat bij mij van toepassing kan zijn! Ik hoop dat het daardoor is want dan zou door die flexibiliteit en de techniek iets te veranderen dit voortaan vermeden kunnen worden.

Ik heb nog nooit gefoam rolled, maar hoorde dat het inderdaad zeer goed is. Ga het daarom binnenkort eens in decathlon kopen samen met een ab wheel. Rumble roller is naar het schijnt wel beter, maar kost ook weer een pak meer en is moeilijker te vinden?? Wat is jouw mening daarover? Heb je een aantal goeie sites waar er een aantal goede manieren staan om goed te foam rollen?

Morgen moet ik vroeg op, werk in Makro van 5 uur 's ochtends tot 10 uur, dus ga nu geen tijd meer hebben om een blog te openen, maar morgen maak ik er werk van! Powertraining

Ben nu aan het bekijken hoe ik men jumps ga doen via het boek van NSCA, blijkt toch wat ingewikkelder te zijn dan verwacht, maar heb nog even tijd, doordat ik ze toch nog niet kan doen door men rug. Vandaag gesquat en voelde overigens wel al beter aan.

Nogmaals bedankt!! Je hebt me zeker geholpen Laughing out loudIk ben blij dat je er wat

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 16301
Aangesloten: 08 Feb 2005

Ik ben blij dat je er wat mee kan. Smiling

Ik heb zelf alleen nog maar een eenvoudige foam roller (die van de Decathlon) gebruikt, + een baseball (en wat andere dingen waar een mens zich mee kan bezeren Sticking out tongue ). Geen idee of een rumble roller op dit ogenblik nuttig voor je zou zijn. Als je ergens heel diep moet gaan (bv. psoas), raad ik je gewoon aan van een harde bal op je foam roller te leggen en zo de diepliggende spier te bereiken (zo doe ik het tenminste Smiling ).

Nog wat je bench press betreft: de techniek an sich lijkt me wel mee te vallen, maar je zakt volgens mij gewoon veel te snel voor een paused bench. Ik deed dit vroeger ook, maar dat is gewoon dodelijk als je moet pauzeren (zeker voor langere pauzes, zoals je op de wedstrijd moest doen). In mijn ervaring (ik heb 170 met pauze gebencht op deze manier; terwijl mijn max met 'jouw techniek' voorheen 140 was) kan je zo veel beter spanning houden en vervolgens de bar van je borst af katapulteren (met behulp van je lats).

--

Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go. ~ T.S. ElliotAh ok, ik ga ook die van

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013

Ah ok, ik ga ook die van decathlon kopen. Misschien als ik tijd heb koop ik hem morgen al samen met die ab wheel. Ok dat van die harde bal zal ik ook eens proberen dan.

Ja dat is waar, ben me ervan bewust dat ik hierdoor teveel spanning verlies, heb vandaag 2x95 BP gedaan en ben er op aan het oefenen. Tijdens opwarming gaat het goed, maar hoe zwaarder het gewicht hoe moeilijker om eraan te denken. Maar goed oefening baart kunst!Welkom op Bstrong. Ik heb

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Beheerder
Punten: 15282
Aangesloten: 20 Jan 2007

Welkom op Bstrong. Ik heb zelf in februari meegedaan met de VGPF. Weet niet of je daar toen ook was.
Veel succes alleszins SmilingQuote: Welkom op Bstrong. Ik heb

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013
Woopy schreef:
Welkom op Bstrong. Ik heb zelf in februari meegedaan met de VGPF. Weet niet of je daar toen ook was.
Veel succes alleszins :)

Bedankt!
Ik heb nog maar 1 wedstrijd meegedaan en deze was inderdaad 2 februari 2013 bij de VGPF in Oostende.
Dus als jij deze wedstrijd ook meegedaan hebt zouden we elkaar wel moeten gezien hebben denk ik Sticking out tongueQuote: Quote: Welkom op Bstrong. Ik heb

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Beheerder
Punten: 9792
Aangesloten: 27 Mrt 2007
nbtp schreef:
Woopy schreef:
Welkom op Bstrong. Ik heb zelf in februari meegedaan met de VGPF. Weet niet of je daar toen ook was.
Veel succes alleszins :)

Bedankt!
Ik heb nog maar 1 wedstrijd meegedaan en deze was inderdaad 2 februari 2013 bij de VGPF in Oostende.
Dus als jij deze wedstrijd ook meegedaan hebt zouden we elkaar wel moeten gezien hebben denk ik Sticking out tongue

Het was even zoeken en ik neem aan dat ik Youri zijn foto wel mag gebruiken, dit is Woopy (op één van zijn vorige wedstrijden):

--


Carpe diemQuote: Quote: Quote: Welkom op Bstrong. Ik heb

star star
Niet Actief
Punten: 82
Aangesloten: 20 Aug 2013
515 schreef:
nbtp schreef:
Woopy schreef:
Welkom op Bstrong. Ik heb zelf in februari meegedaan met de VGPF. Weet niet of je daar toen ook was.
Veel succes alleszins :)

Bedankt!
Ik heb nog maar 1 wedstrijd meegedaan en deze was inderdaad 2 februari 2013 bij de VGPF in Oostende.
Dus als jij deze wedstrijd ook meegedaan hebt zouden we elkaar wel moeten gezien hebben denk ik Sticking out tongue

Het was even zoeken en ik neem aan dat ik Youri zijn foto wel mag gebruiken, dit is Woopy (op één van zijn vorige wedstrijden):

Ahja die had ik inderdaad gezien toen! Vond hem/haar er zeer straks uitzien!

hahaha, goeie sfeer hier Mr. GreenLol... Je typte in je

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Beheerder
Punten: 15282
Aangesloten: 20 Jan 2007

Lol... Sticking out tongue
en ik heb me blijkbaar vergist. Mijn wedstrijd was in maart SmilingI see that the pictures I

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 16301
Aangesloten: 08 Feb 2005

I see that the pictures I provide are gaining popularity! Good, good ...

--

Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go. ~ T.S. Elliot