Synthol

Ingediend door Sir G. op Woe, 18/06/2008 - 15:20.
Kwaliteit++++- ( Goed - 4 stemmen )
Synthol

Wie redelijk 'into' is weet dat synthol users best wel 'lachwekkend' zijn. Lachwekkend is eigenlijk niet het juiste woord want om je zo te verminken moet je best wel achterlijk zijn. Synthol is een soort van olie, die je moet injecteren en zo worden je spieren dan opgepompt. Opgepompt, niet in de vorm van kracht of kwaliteit maar wel vol vet...

Synthol 2Synthol 2


De bekendste synthol user is meer dan waarschijnlijk wel Greg Valentino, de man die zijn klein gestalte wou compenseren door breed te zijn. Hij is ook al ettelijke keren dood verklaard door verschillende sites en ik denk dat de meeste niet kunnen wachten tot het effectief zo ver komt. Hij is al in verscheidene documentaires op televisie te zien geweest. Telkens schilderden ze hem af als een intensief gebruiker van steroiden, waarschijnlijk om het nu al slechte imago van steroiden verder naar beneden te halen, maar werkelijk is hij dus één van deze synthol gebruikers. Hij is opgepakt geweest met het dealen van steroïden, dus waarschijnlijk zal hij er zelf ook wel van genomen hebben, om in combinatie met de synthol zijn levensdroom van de de titel van 'de man met de dikste armen ter wereld' binnen te kunnen halen.

Synthol 1Synthol 1

Hij heeft na een hele reeks injecties de fout gemaakt van eens geen steriele naald te gebruiken, met als gevolg een kanjer van een infectie. Hij heeft zelf doktertje zitten spelen en het bloed dat eruitkwam zitten aftappe, maar is uiteindelijk toch naar een dokter moeten hollen. Zijn biceps is grotendeels geamputeerd.

Synthol 3Synthol 3


Voor de verduidelijking: synthol wordt niet (meer) gebruikt door bodybuilders. Ik schrijf dit artikel, omdat ik het schandalig vind dat men in televisiedocumentaires blijft hameren dat zijn mislukt creatie van een lichaam door steroiden komt, terwijl het in werkelijkheid synthol was. Syntholgebruikers zijn het uitschot van de bodybuildingwereld, en verpesten het beeld dat buitenstaanders van ons hebben.

Voor de niet al te gevoelige kijkers, Greg Valentino Himself:

"Voor de verduidelijking:

Ingediend door Woopy op Woe, 18/06/2008 - 15:32.

"Voor de verduidelijking: synthol wordt niet (meer) gebruikt door bodybuilders."

Ik heb al genoeg verhalen gehoord die dit tegenspreken hoor. Alleen doen ze het (uiteraard) niet zo opvallend als Valentino. Gewoon een klein beetje om net dat beetje meer volume te krijgen, wordt volgens mij op topniveau best wel gedaan. Als je er niet mee overdrijft, verlies je ook de aflijning van de spieren niet.

Reactie

Ingediend door Stancke (niet geverifiëerd) op Don, 19/06/2008 - 13:30.

Jap, daar heb je volledig gelijk in! Ik bedoelde maar dat het niet meer grootschalig gebruikt wordt om de biceps/kuiten/triceps massiever er te doen uitzien.

Ik vind het gewoonweg

Ingediend door Brabander op Ma, 23/06/2008 - 12:30.

Ik vind het gewoonweg afschuwelijk, dat mensen iets gebruiken om er mooier uit te zien kan ik nog begrijpen, alhoewel. Waar hiermee worden ze gewoonweg monsters.