een goed dieet

Ingediend door fielover op Zat, 19/07/2014 - 20:48.
Kwaliteit----- ( Onbekend - 0 stemmen )

Beste, weet iemand een goed dieet dat goed te combineren valt met fitnessen en werk ? Ik ben 1,90 groot en weeg 112kg zou graag naar de 100kg/95kg gaan ik neem per dag 1 maaltijd vervanger (shake) en eet soms ook proteinpannekoeken, drink zeker 1,5 l per dag water. Zou iemand mij ook oefeningen kunne geven want ik zou ook graag wat breder worden maar gewoon dat mijn lichaam niet zo vet lijkt.

Mvg Niels

http://chaosandpain.blogspot.

Ingediend door DN op Zon, 20/07/2014 - 21:59.

http://chaosandpain.blogspot.fi/2013/08/stew-roids-like-muthafucka.html?zx=ce7c601ba9dbde16

Squats, deadlifts, presses, farmer's walk, sled, sprints, chin-ups, curls

regel 1: schrijf vragen niet

Ingediend door Hardrocker op Din, 05/08/2014 - 13:57.

regel 1: schrijf vragen niet in een blog maar in een forum topic:

regel 2: ikzelf weeg ook 110/115 kg, ben langzaam wat aan het afvallen /blijf op gewicht maar train intussen stevig dus spiermassa neemt toe -> lager vetpercentage.

Wat ik eet op een werkdag:

sta op om 6.15

ontbeid omstreeks 8.00: 1/2 kg MAGERE platte kaas met een banaan of oppel

10.00: 2 sneden bruin brood (sveltbrood aldi) met kaas/gerookte heesp/... GEEN SALADES!!!!! (vet en waardeloos in voedingsstoffen)

12.30: 4 sndedn bruin brood met beleg en groenten als vulling

15.00: 1/4 kg magere platte kaas

18.00 ->20.00 warme maaltijd: groenten vlees/vis met aardappelen/rijst/....

Indien een trainingsdag tijdens de training 1 L ice thee (+- 350 kcal) om niet flauw te vallen bij training en na de training 250 gram VOLLE plattekaas (lichaam kan nu die vetten en eiwitten gebruiken)

Wil je weten hoe efficient dit is samen met STARTHING STRENGT schema?
kijk op mijn blog en vooral PROBEER HET ZELF UIT!!!!!!!!!! je zal versteld staan van de resultaten

en haast vergeten: indien ik

Ingediend door Hardrocker op Din, 05/08/2014 - 14:51.

en haast vergeten: indien ik honger krijg of na een training nog cravings naar eiwitten heb is een blikje tonein in eigen nat (we hebben die vetten van de tonein in olie niet nodig: met 110 kg ben je vet genoeg om de nodige energie en vetten bij jezelf te vinden, en ja, ik spreek ook in mijn eigen naam) gemengd met wat ketchup om het minder droog te maken (en laat die majoneisepot maar staan: lege calorien!!!)

en in het weekend eet ik als ontbeid wel eens een omelet gemaakt van het eiwit(zonder de dooier dus-> colesterol en vetten, wat wij dikkerds niet moeten hebben) van 5 tot 7 eitjes met 2 volledige eitjes om alles wat smakelijk te maken. is kostelijk ontbeid alsje zelf geen kippen lopen hebt (wat mijn vriendin dus wel heeft-> free egs!!!!!!!!!!!!!!!!)

en nu: ga aan het trainen!!!!!!!!!!!!!!

Ok thans man ! Dus even voor

Ingediend door fielover op Din, 05/08/2014 - 18:25.

Ok thans man ! Dus even voor de duidelijkheid bv je eet 5 eieren waarvan 3 enkel eiwit en twee gewone eieren der bij ? Grtz ik ga een van deze dagen starten met je schema voor te trainen !bedankt voor alle tips !

bijvoorbeeld ja. kijk gewoon

Ingediend door Hardrocker op Din, 05/08/2014 - 19:47.

bijvoorbeeld ja. kijk gewoon uit dat als je wil vermageren je niet teveel calorien verorberd. cal tellen en kijken om zoveel eiwitten te eten met een minimaal aantal calorien.

succes met het starthing strenht schema. ga je naar een gym of heb je zelf het nodige materiaal?

Ik ga naar een gym , heb

Ingediend door fielover op Din, 05/08/2014 - 21:45.

Ik ga naar een gym , heb thuis proberen trainen maar had toch niet zoveel plaats als ik dacht en het moedigde mij ook niet meer aan. Is het goed als ik gewoon jou schema van starting stenght over neem of moet ik een maken voor mijn eigen ? Grtz

Je kan perfect vijf hele

Ingediend door Pro Curler op Din, 05/08/2014 - 21:47.

Je kan perfect vijf hele eieren met eigeel eten, de mythe dat eigeel slecht is, is allang achterhaald.
Er zit de helft van de eiwitten in, vetten en vitaminen. Niet weggooien dus.

weggooien doe ik zeker

Ingediend door Hardrocker op Woe, 06/08/2014 - 08:02.

weggooien doe ik zeker niet!!! das voedselverspilling!!! alles wat niet gegeten word geef ik terug aan de kippen, das pas recycleren Cool

er is maar 1 versie van

Ingediend door Hardrocker op Woe, 06/08/2014 - 08:08.

er is maar 1 versie van Starthing strenth!!! das een standaart schema van rippetoe. staat op dit forum, is te vinden via het artikkel op de startpagina. zeker deze info lezen.

Ik volg een lichtr aangepast schema met het oog op enerzijds strongmanwedstrijden: iets meer upper bodie assists (de dumbel row) en voor mijn plezier(en deels ook voor de look) wat dumbel curls en op termijn komen daar nog wat ab work bij.

In SS zit normaal als assist (pas op termijn toe te voegen) de dips en de chin ups.

Ik gebruik die dumbel rows ook ter voorberijdiong van de chins ups/pull ups. momenteel is upper bodie en vooral mijn schouder (lees blog voor extra info) niet sterk genoeg voor de chins.

ALSJE NAAR EEN GYM GAAT, NEEM ER DAN EEN WAAR JE MET LOSSE GEWICHTEN KAN WERKEN.
MACHIENES EN SMIT TOESTEL ZIJN GEEN VERVANGING VOOR DE LOSSE GEZWICHTEN EN BIJGEVOLG IS STARTHING STRENGHT ENKEL MET LOSSE GEWICHTEN TE VOLGEN (het noet dan ook niets voor niets "basic BARBEL training")

@ Procurler

Ingediend door Hardrocker op Woe, 06/08/2014 - 09:50.

edit: nog vergeten:de dooier is inderdaad het meest voedzame en is nog rijker aan eiwitten dan het wit van het ei. MAAR niet vergeten dat de man die de vraag stelde een beetje chubbie is (like me, is niet kwetsend bedoeld dus. men moet de waarheid durven zeggen) en dat het doel dus is maximale eiwitten met minimale colorieconsumptie. in deze optiek is eiwit veel interessanter dan de dooier.

maar puur neutraal heb je gelijk: voor een ectosmurfen Evil die moet bijkomen (of meznsen die hun vetpêrcentage niet willen terugdringen) is de consumptie van het ganse ie the way to go!!

oja, oude post van jou

Ingediend door Hardrocker op Woe, 06/08/2014 - 21:27.

oja, oude post van jou nagelezen: nog crack overwogen als suplement? Cool Evil Cool