Gezonde sportvoeding, voor- tijdens- en na het sporten

Ingediend door marc schollaert op Zat, 12/11/2011 - 15:13.
Kwaliteit+---- ( Slecht - 2 stemmen )

Geachte,

We hebben het genoegen u een compleet, nieuw programma voedingssupplementen voor iedere sporter voor te stellen.

Herbalife 24 is een voedingsprogramma ontwikkeld door verscheidene wetenschappers, waaronder dr. John Heiss, dr. Luis Ignaro (nobelprijswinnaar) en dr. David Heber.

24 bestaat uit hoogwaardige producten, voor dagelijks gebruik, prestatie en herstel.

U kan uw producten kiezen uit een gepersonaliseerd programma, volgens uw sport- & voedingsbenodigdheden.

De voeding is volledig getest, door externe labo’s op verboden middelen.
Uiteraard stellen we u graag de producten voor !

Marc Schollaert
0498.04.33.56

http://www.maaltijdplan.net

Reactie op lancering in Europa van TOPVOEDING 24

Ingediend door Carine Bauwens (niet geverifiëerd) op Zon, 13/11/2011 - 17:47.

Ik wil hier iets aan toevoegen... wees niet bevooroordeeld, 24 is een totaal nieuw gamma voor de professionale sporter, dus ook voor amateurs die goed bezig willen zijn Smiling

Ik heb de opleiding gekregen naar aanleiding van de introductie van Herbalife 24, en ik kan zeggen: EERST GRONDIG ANALYSEREN + UITPROBEREN en pas daarna EEN COMMENT geven aub !!!
Het is een TOP PROGRAMMA !!!!! Ga naar http://performancenutrition.herbalife.com Powertraining
en klik dan op VOEDING OP MAAT en vul in welke sport je beoefent. Je krijgt onmiddellijk een voedingsschema volledig aangepast aan jouw sport !

Voor Powertraining moet je na de training REBUILD STRENGTH gebruiken, daardoor bent je niet langer uitgeput na intensieve training !
Indien gewenst, kan ik het label dat op de producten vermeld staat, doormailen naar geïnteresseerden !

Herbalife sponsort TOP ATLETEN ! Die allemaal, - zonder uitzondering - kunnen getuigen welke impact de TOTAALvoeding heeft op hun prestaties !

En kijk eens naar volgend fimpje Smiling

http://youtu.be/4yR9zFm1FAE

Als je meer professionele info wenst te krijgen ! :

groetjes,
Carine

Lol, dat filmpje... Nogal

Ingediend door Woopy op Ma, 14/11/2011 - 11:31.

Lol, dat filmpje...

Nogal wiedes dat atleten die gesponsord worden, zeggen dat de producten top zijn. Ze krijgen er dan ook geld voor...

- Herbalife producten zijn duur in verhouding met gelijkwaardige produkten van gespecialiseerde supplementenfirma's die zich specifiek richten op krachtsporters. Dit komt doordat Herbalife met het systeem van resellers werkt, wat de prijs aanzienlijk de hoogte injaagt. De resellers moeten er namelijk ook nog een procentje van overhouden.
- Herbalife resellers krijgen dan wel een opleiding ivm voeding, afvallen,... Maar dit staat absoluut niet in verhouding met de kennis van iemand die specifiek op krachtsporters gericht is. Het grote deel van de resellers doet in deze handel om er een centje aan te verdienen, niet uit interesse in voedingsleer.
- Herbalife producten halen hun proteïnen voornamelijk uit soya. Een eiwitbron waarover veel discussies bestaan. Deze zou namelijk oestrogenen verhogen, iets wat een krachtsporter niet wenst.

Ik kan nog wel wat redenen opnoemen, maar dit zijn de belangrijkste en ik mag hopen dat jullie nu door hebben dat wij uw producten niet wensen te kopen. Daar bovenop zijn wij ook niet gediend van spam. Want dit is tenslotte wat jullie nu doen. Even een accountje aanmaken om reclame te maken voor jullie producten. Zou leuk zijn als alle duizenden Herbalife resellers hier hun eigen topicje komen aanmaken, niet?

Topic closed please.

proteïnen

Ingediend door marc schollaert op Ma, 14/11/2011 - 11:47.

- de sportvoeding is gemaakt op basis van eiwiten, niet van soyaproteïnen,, de wetenschappers zijn slim genoeg om dit te beseffen.
- sportproducten kunnen door u ingekocht worden aan prijzen met korting.

jammer dat u alles nogal negatief bekijkt, always look at the bright side ...

Heel belangrijk !

eiwitten = proteïnen

Ingediend door Woopy op Ma, 14/11/2011 - 12:20.

eiwitten = proteïnen

Akkoord voor topic closed:enkel nog mijn "recht op antwoord" :-)

Ingediend door Carine Bauwens (niet geverifiëerd) op Ma, 14/11/2011 - 12:28.

Beste Woopy,

Herbalife sponsort enkel VOEDING aan deze atleten !

Maar je hebt gelijk... Herbalife is niet goedkoop, dat kan ook niet als je een kwaliteitsproduct samenstelt dat gebaseerd is op de laatste nieuwe kennis van de bio-chemicussen ( of is het bio-chemica ? lol) De research die voorafgegaan is aan 24 heeft baanbrekende resultaten opgeleverd. Dit weet ik uit eerste hand. Je kan mij de details opvragen als je ECHT SERIEUS over deze materie wenst een OORDEEL te vellen. Ik help je daar héél graag bij, ZONDER INTENTIE VAN VERKOOP OF WHATEVER..... JUST INFORMATION....
Denk je nu écht dat andere KWALTITEITSPRODUCTEN ZONDER WINSTMARGE VERKOCHT WORDEN ? Zelfs een lowbudget on-lineshop verdient aan de verkoop van sportvoeding en daar is niets mis mee...
Ik ben ervan OVERTUIGD dat sporters, en ik neem aan dat dit geldt voor jou ook ... héééél véééél meer kennis hebben van sportvoeding dan ikzelf....maar.... om de kennis op te doen, die je nu hebt, heb je toch ook moeten lezen over deze materie, heb je mensen gesproken die hun ervaringen hebben gedeeld met jou, zelf getest enz....

Vermits ik de producten van Herbalife niet verkoop en er dus ook niets aan verdien.... kan ik alleen maar zeggen... it is mindblowing, de innovatie van 24, die NIETS TE MAKEN HEEFT MET DE GEWONE VOEDING VAN HERBALIFE ... sojaproteïne zit daar helemaal niet in !!!!

En tot slot... Ik heb absoluut door dat je de producten niet wenst aan te kopen lol, maar daar gaat het mij niet om.

Ik denk dat het belangrijk is voor een krachtsporter, en voor atleten in het algemeen, om op de hoogte te zijn/blijven van de evolutie in de markt. En dit is er slechts één van.
en... tijd zal uitwijzen of ik nu zo een domme dingen heb gezegd in deze reactie Smiling

En om te eindigen misschien even deze spreuk aanhalen...

Om over een mens juist te oordelen, heb je een heel mensenleven nodig ....

Het was toch fijn om dit even te kunnen delen

Whoopy, ik wens jou hééél vééél succes toe in jouw sport , en dit meen ik écht !

Groetjes,
Carine

Jullie blijven steeds de

Ingediend door Woopy op Ma, 14/11/2011 - 18:21.

Jullie blijven steeds de slimme wetenschappers aanhalen, maar achter ELK supplementenmerk staan wetenschappers.
Dat er winst gemaakt moet worden, snap ik uiteraard volledig. Alleen zie ik niet in waarom je als consument zoveel meer zou betalen als je hetzelfde product de helft goedkoper kan vinden bij andere merken (en dan bedoel ik geen low-quality producten).

En tja, die soja... Even de site van de topicstarter quoten:
- http://www.maaltijdplan.net/energie-vitaliteit/herbalife-ultimate-aankom-programma-voedingsshake-vezels-thermodrank-vitaminen-mineralen-tabletten.html
"per dosering 9 gram soja proteïne"
- http://www.maaltijdplan.net/homepage-producten/herbalife-formule-3-proteinepoeder-ondersteunend-voor-sporters-en-tegen-hongergevoel-bij-afslankers-herbalife-proteine-supplement.html
"Formula 3 is een rijke bron aan soja- of weiproteïne"
- http://www.maaltijdplan.net/homepage-producten/herbalife-maaltijdrepen-chocoladesmaak-ideaal-voor-gewichtbeheersing-programma-de-herbalife-vervangmaaltijd.html?___store=nederlands&___from_store=default
"Rijk aan vezels en sojaproteïne"

Ken uw eigen producten, zou ik zeggen.

Ik ken de Herbalife producten vrij goed. Ik heb 3 jaar lang sites voor Herbalife resellers gemaakt en constant tussen die mensen gezeten. Ik weet wel waar ik over spreek. Minder dan jullie weliswaar, maar genoeg om te weten dat ik er zelf nooit iets van zou kopen en het ook niemand zou aanraden.

En ja, ik ben hier vrij actief bezig met HL af te kraken, niet mooi van mij. Maar dan moet je maar niet op een willekeurig forum gaan spammen.

Sinds wanneer is dit een

Ingediend door thijs123 op Zat, 19/11/2011 - 13:53.

Sinds wanneer is dit een reclamebord?

Hahahahaha dit is grappig.

Ingediend door Patricia op Ma, 21/11/2011 - 11:40.

Hahahahaha dit is grappig. Hoe harder de TS zijn best doet om het product te promoten, hoe meer opvalt dat diegene er zelf niets vanaf weet, en dat het maar een kul product is Mr. Green

Erg vermakelijk is dit Mr. Green