Voeding bij powertraining


Niet Actief
Punten: 1
Aangesloten: 25 Nov 2012
Ingediend door Power7 op Zon, 25/11/2012 - 22:10.

Goedeavond ,
Ik ben nieuw in deze wereld , heb namelijk gisteren 2 shakes besteld en ga vanaf volgende week ook fitnessen.
Heb zelf vanaf m'n 12 tot m'n 14 ( Ik weet het , veel te vroeg , hebben ze me al vaker op gewezen , zie je ook wel aan m'n biceps , zijn vooral kort en rond , echte tennisballen Sticking out tongue) nog wel getraind en nu vanaf m'n 16 tot m'n 17 (nu) eigenlijk nog maar af en toe zo heel even , maar zag de laatste 2 jaar geen resultaat omdat ik het helemaal niet goed meer deed.
Dus ga ik maar naar een fitness.

De shakes die ik besteld heb zijn ;
Magnificent en Total Muscle Solution
Blijkbaar zou het beter zijn als je de Total Muscle Solution erbij neemt dus heb ik dit maar gedaan.
Nu weet ik wel dat je normaal je voeding moet aanpassen als je aan powertraining doet , maar hoe zit dit nu met de shakes? Moet je je voeding dan nog aanpassen?

Zoja , wat is een goede voedingsschema voor een week bij deze 2 producten?

Alvast bedankt voor het antwoord
Mvg.
Welkom. Wat bedoel je

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 2759
Aangesloten: 06 Mrt 2010

Welkom. Wat bedoel je precies met shakes? Ik denk dan proteinepoeder, namelijk whey? Als je dat bedoelt, kan je het gerust nemen hoor. Sommogen zullen zeggen dat je zoveel mogelijk uit voeding moet halen. Maar dat is allemaal niet echt altijd mogelijk. Ik zie whey niet echt als een supplement maar meer als een voedingsmiddel.
Total muscle solution en magnificent zijn echter post/preworkoutsupplementen en heb jij dus nog zeker niet nodig!! Besteed eerst liever je geld aan trainingsmateriaal indien dat nodig zou zijn. Wat ik jou aanraad is gewoon veel vlees/vis, kaas en zuivel,eieren en andere bronnen van eiwitten te nuttigen. Daarbij kun je eventueel wat whey bij nemen. Een voedingschema moet je zelf samenstellen, dat kunnen wij niet voor jou doen want het hangt namelijk af van jouw behoeften.
Als je besluit whey te nemen, koop dan de basic bulk whey van xxl nutrion. Dat is de beste prijs/kwaliteitsverhouding die er is.

Wat ik jou aanraad is om eerst en vooral veel te lezen op dit forum en/of andere fora zodat je alles goed begrijpt.Ook even melden dat je

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 15282
Aangesloten: 19 Jan 2007

Ook even melden dat je biceps niet "kort" zijn omdat je op jonge leeftijd al wat getraind hebt Smiling Het is fysisch onmogelijk om je spieren door middel van training langer of korter te maken. Kan goed zijn dat je biceps de vorm hebben die ze nu hebben, maar dat zou zonder die training dan ook zo geweest zijn Eye-wink

Verder is je voeding enorm belangrijk in deze sport. Een supplement hier en daar gaat er niet voor zorgen dat dat ineens niet meer belangrijk is. Lees een beetje rond, en je zal al veel leren. Ik zou van die supplementen ook niet teveel verwachten als ik jou was. Ze zullen je hooguit wat meer energie geven tijdens de training, maar dat kan een simpel sportdrankje of een tas koffie ook.