Veelgestelde vragen - Lidmaatschap


Wanneer wordt ik niet langer als actief beschouwd?

Leden die zich langer dan 50 dagen niet hebben aangemeld worden automatisch als 'niet-actief' beschouwd. Op het forum en in hun profiel komt dan een melding van deze status.

Indien je deze status terugvindt kun je er vanuit gaan dat het lid niet langer op BStrong vertoeft en het heeft dan ook weinig zin om hem/haar vragen te stellen of te antwoorden op zijn/haar vragen.

Je kunt het lid wel nog contacteren door een persoonlijk bericht te sturen. Hiervan ontvangt hij/zij dan een email en hopelijk wordt er door het lid op gereageerd.

Terug |

Vul ik mijn profiel aan?

Langs het profiel kunnen andere leden en bezoekers te weten komen wie je bent en hoe ze het beste met je omgaan. Het is dus belangrijk en geapprecieerd dat deze goed wordt bijgehouden.

Om je profiel aan te vullen ga je naar je profiel (bvb. door in het hoofdmenu naar 'mijn account' te gaan) waar je bovenaan een knop 'bewerken' zult vinden.

Je hoeft enkel de delen in te vullen die je zelf belangrijk vindt. Maar vooral je leeftijd, lichaamsgrootte/gewicht, aantal jaren training en een woordje uitleg over jezelf worden belangrijk geacht door de andere leden.

Wil je serieus worden genomen op BStrong: vul dan je profiel goed en waarheidsgetrouw in !

Terug |

Ik heb mijn wachtwoord verloren!

Geen paniek ! Sticking out tongue

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen op http://www.bstrong.net/user/password. Je hebt enkel je gebruikersnaam of je email-adres nodig.

Verdere instructies krijg je in de email die je zult ontvangen. Deze email kun je uiteraard enkel ontvangen op je geregistreerde email-adres.

Bij problemen contacteer je de beheerders op http://www.bstrong.net/contact.

Terug |

Waarom lukt het me niet om me aan te melden?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je niet kunt aanmelden.

Indien je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent kun je een nieuw wachtwoord aanvragen op http://www.bstrong.net/user/password.

Vul je echter je goede gebruikersnaam en wachtwoord in maar kun je je niet aanmelden:

  1. Zorg ervoor dat je niet op een pagina staat waar je als gast geen toegang toe hebt. Ga bvb. naar http://www.bstrong.net/user om je aan te melden.
  2. De 'cookies' van je browser moeten aan staan. Weet je niet wat dit is, dan moet je je geen zorgen maken en dan zullen je instellingen hieromtrent goed staan.
  3. Soms helpt het om al je 'cookies' te legen. Ga hiervoor naar de opties van je browser.
  4. Gebruik je Internet Explorer als browser, dan raden we je aan om Mozilla FireFox te gebruiken. FireFox heeft de reputatie veiliger te zijn en is beter geschikt om deze website te bekijken.
  5. Probeer je eens aan te melden op een andere computer. Lukt het daar wel dan kun je ervan uit gaan dat er iets mis is met je computer.
Terug |

Hoe kan ik punten verdienen?

Als aanduiding hoe actief leden op de site zijn werd er een puntensysteem uitgewerkt.
Hoe meer punten een lid heeft hoe actiever hij is. Het puntentotaal van een lid kun je o.a. zien op zijn profiel-pagina. Ook het aantal halters op het forum dat een lid krijgt is hiervan afhankelijk.

Punten worden toegekend per handeling dat een lid uitvoert:
- een artikel of oefening plaatsen: 5 punten
- een blog onderwerp plaatsen: 2 punten
- commentaar op een artikel, oefening of blog onderwerp geven: 1 punt
- een forum onderwerp plaatsen of beantwoorden: 1 punt
- een artikel of oefening beoordelen: 0,2 punten

Terug |