Veelgestelde vragen - Website


Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?

Het is mogelijk om een e-mail te ontvangen bij nieuwe berichten op een specifieke inzending. Je bent dan als het ware geabbonneerd op de inzending. Hiernaast is het ook mogelijk om je op een blog van iemand te abbonneren zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwigheden op het blog.

Om je in te schrijven op een inzending ga het naar de desbetreffende inzending en klik je onderaan het bericht op 'Inschrijven'. Je bent nu ingeschreven en zult een e-mail krijgen indien er nieuwe inhoud wordt toegevoegd.

Om een overzicht te bekomen van alle inzendingen waarop je bent ingeschreven ga je naar je account. Je vindt er het tabblad Inschrijvingen met een lijst van alle inzendingen.

Terug |

Welke producten worden er op deze website verkocht?

BStrong biedt enkel informatie over powertraining en gerelateerde onderwerpen aan.
We verkopen dus niets!

Terug |

Hoe kan ik de recente berichten vinden?

Er zijn verschillende manieren om de nieuwe berichten te vinden.

  1. Ga in het hoofdmenu naar de verschillende onderdelen (forum, artikels, oefeningen, blogs) en daar zul je de meest recente berichten bovenaan in de lijst terugvinden.
  2. Ben je aangemeld, dan kun je ook je nieuwe berichten bekijken, dit zijn de recente berichten die je nog niet hebt gelezen. Deze lijst vraag je op door in het hoofdmenu naar het 'nieuw'-item te gaan.
  3. Een lijst van alle recente berichten, al dan niet reeds door jou gelezen, kun je vinden in het menu-item 'recente berichten'. Indien je aangemeld bent vind je dit als submenu van het 'nieuw'-item.
  4. Wil je de recente berichten van 1 lid bekijken, ga dan naar zijn profiel. Je vindt er verschillende lijsten met zijn berichten.
Terug |

Hoe kan ik mijn eigen berichten vinden?

Je kunt je eigen berichten langs je profiel terugvinden.
Je vindt er verschillende opties om berichten terug te vinden.

Terug |

Hoe kan ik zoeken doorheen de website?

Onder het hoofdmenu (aan de linkerkant) vind je een mogelijkheid om eenvoudig te zoeken naar inhoud op de site. Wil je echter specifieker zoeken of zoeken naar leden dan ga je naar 'geavanceerd zoeken'.

Hier kom je overigens ook terecht eenmaal je gezocht hebt met de eenvoudige zoekfunctie.

Terug |

Hoe kan ik privé-berichten versturen?

Je kunt als geregistreerd lid persoonlijke berichten versturen naar andere leden.
Hiervoor ga je naar het profiel van het lid waarnaartoe je het bericht wil sturen. Je vindt er de link 'Stuur een persoonlijk bericht'.

Terug |

Kan ik de webmaster/beheerder contacteren?

Als bezoeker kun je de beheerders contacteren op http://www.bstrong.net/contact. Ben je reeds lid dan kun je de beheerder een persoonlijk berichtje sturen, hiervoor kun je terecht op zijn profiel-pagina (http://www.bstrong.net/user/1).

Gelieve hen niet te contacteren met vragen die je kunt terugvinden in de FAQs of op het forum.
Heb je als bezoeker een vraag over powertraining: maak een account aan en je kunt je vraag op het forum plaatsen !!

Terug |