Blog van pat

Ingediend door pat op Din, 12/07/2005 - 22:11.

Ik ben vandaag een aantal sterke man proeven gaan uittesten.
Het ging goed, maar het is nie voor te lachen. Wagentje (genen 4*4) opheffen en als een kruiwagen over 60 meter rijden. tractorbanden omgooien, farmers walk met treinbills. Dit bij de organisator en regerende sterke man van Merchtem. Behalve iron balls. Dat is een oplopende reeks van met lood, beton gevulde gasflessen van 70 tot 140 die je binnen een tijd op tafel moet smijten. Ben tot 90 geraakt, de derde. Niet gemakkelijk, gebt er nie zo'n goede greep op. Meteen valt een zwakkere spiergroep op, biceps heb ik nooit hard op getraind.

Ingediend door pat op Ma, 13/06/2005 - 10:34.

uit een nieuwsbrief : wetenschappellijk aangetoonde voordelen van werken met gewichten :

- Increased strength - toename sterkte
- Increased lean muscle mass - toename spiermassa
- Increased resting metabolic rate - verhoogde stofwisseling in rust.
- Improved insulin sensitivity ?
- Reduce risk of diabetes - verminderde kans diabetes
- Increased HDL cholesterol - toename goede cholesterol
- Increased bone density - sterkere botten
- Increased natural growth hormone - toename groei hormoon
- Increased natural testosterone - toename testosteron

Ingediend door pat op Zat, 04/06/2005 - 13:03.

Op training wat jong geweld geholpen, op hun verzoek de techniek van de deadlift uitgelegd en gedemonstreerd. Wie weet hoor ik wel van hen binnen tien jaar, zijn het rasatleten die met gemak de 300 kg deadliften en kan ik mezelf een medaille op de borst spelden met de id dat ik de eerste steen heb gelegd.

Ik moet wel blijven trainen om de vorm te behouden, het vet kan zich niet zetten. Een training een dag te laat op schema en ge hebt het zitten. Het vet koekt zich vast aan je lichaam en verdoezelt jouw contouren.

Een krachtig lichaam is toch nog iets anders dan bbing.
De spieren tonen steviger, harder, compacter. Ik weet het ondertussen wel, de meeste vrouwen kicken WEL op een stevig sportief lichaam, zelfs al hebben de meeste het nog niet gezien en kunnen ze er enkel over fantaseren.

Ingediend door pat op Zon, 29/05/2005 - 15:19.

krachttraining en conditie. Ze gaan niet altijd samen.
Met het goeie weer een 55 kilometer geen fietsen. Voor ingewijden een uitstapje, voor wie de fiets de eerste keer van stal haalt een opgave. Tussendoor ook twee keer gestopt om te drinken. Gedubbeld geweest door drie mountainbikers, het waren zelfs geen atleten, eerder zondagsrijders. Een beetje afgaan, maar zeg je tegen jezelf je doet het voor jezelf en de conditie zal wel zo terug komen. Toch wel zalig om met dit weer te ligfietsen. Gratis zonnebank. Ademnood, spierpijn en een paar overbelaste pezen. Het lichaam is zich aan het aanpassen.

Ingediend door pat op Vrij, 27/05/2005 - 16:58.

kmoe nog gaan trainen maar ondertussen de teorie over krachtsport wat bijgebeend.

Ik hem muscle en fitness gekocht samen met flex, ja de gekende marketing formule twee in een voor de prijs van een, dat laat je niet liggen, zelfs al kost dat vijf euro.
efkens doorbladerd en drie wetenswaardigheden zijn blijven hangen :

1. sri chinmoy, een yoga goeru zet enkele staaltjes van kracht neer om te promoten wat de geest toch allemaal kan. Hij doet een kuitoefening met eventjes 680 KG. Tja die veertig kilo waar wij het mee doen is dan ook niet langer om naar huis te schrijven.
2. goed nieuws, omdat de deadlift zoveel spieren aanspreekt en behoorlijk wat inspanning vraagt is het ook een ideale vetverbrander. Vandaar dat na elke training er toch een kilootje af is. Eigenlijk zou ik bijna elke dag moeten deadliften.

Ingediend door pat op Don, 26/05/2005 - 09:46.

ik gaan ook van start met een weblogje.

Gisteren getraind, twee keer per week lijkt luisterend naar mijn lichaam ideaal te zijn, als ik het drie keer doe, is mijn lichaam niet goed gerecupeerd en kan ik mijn schema niet aanhouden of op een behoorlijke manier afwerken.

Iemand van de club was derde op het EK powerliften. Ik zou graag zijn naam vernoemen, maar ik kan het niet onthouden (Turks). Proficiat ! Het is niet zonder betekenis. Hij kwam voor de bulgaren en polen, landen die traditie getrouw tot nu toe tot de top van de krachtsporters behoren (krachtsport is daar polulairder dan hier). Het was te verwachten, iemand die squat met 370 KG, die moet al iets kunnen.