Spuite

star star star star
Niet Actief
Punten: 233
Aangesloten: 21 Jan 2008
Ingediend door J4rh34d op Din, 15/04/2008 - 18:43.

Hey,

Ik ben hier ne zwaren oorlog in mijn hoofd aan te gemoet aant gaan.
Ik heb nu al 2 maten die ik in het begin zag zonder spuite en die ik nu zie met spuite die zijn freaking breed geworden.
Het ding is ze zijn niet zo breed geworden dat ik er schrik van krijg ze zijn breed geworden in de zin van what the fuck !

Kheb juist met een andere geklapt en ik zei tegen hem ik ben nu met 80 aant bench presse ik wil tegen juni 100 kunne maar op het forum ( dees dus ) zegge ze dak da ni kan zonder iets te nemen.

Hij direct van Bjorn ik was met rond de 80 bezig in minder dan een maand ben ik naar de 100 gegaan.
Als ik hem nu zie tegen over vroeger tis om jaloers op te zijn.

Ik ben nu dus hard aan het twijfelen om keuren te nemen.

Zijn er mense hier die ervaring hebbe met keuren, zijn er mense die argumente hebbe. geef alles aub.

Iets in mij zegt als ik hem zie van neem da en ga er voor hij heeft gestudeerd voor doctoor enz..

Kwil meningen !
Tusse dikke fucking Haakskes

star star star star
Niet Actief
Punten: 233
Aangesloten: 21 Jan 2008

Tusse dikke fucking Haakskes (((((( veel mense gaan het moeilijk hebbe om op dees te antwoorde )))))))))

Als je vriende van u zie evolueren onder steroide is het hard, echt waar geloof me !!!het is niet dat je studeert

star star star star star star
Niet Actief
Punten: 390
Aangesloten: 19 Feb 2007

het is niet dat je studeert om dokter te worden dat je daarom geen domme dingen kunt doen me dunkt. president bush heeft een van de belangrijkste posities van heel de wereld maar echt competent kan je die man niet noemen.
Ik zelf zou het nooit doen maarja het is jou lichaam en als jij dat echt wilt kan niemand je tegenhouden maar denk eraan dat je ook slechte ervaringen kunt hebben en niet alleen maar positieve er is een reden voor waarom mensen het je afraden.

--

I love the sound of you walking awayik ga er van uit dat je

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 15282
Aangesloten: 20 Jan 2007

ik ga er van uit dat je zowel voor- als nadelen reeds kent, dus over goed of slecht ga ik het niet hebben

de timing lijkt me belangrijker
je bent nu nog niet zo heel lang aan het trainen, je kan zonder steroids nog heel veel bereiken, al duurt het dan wat langer. als je al verder staat, gaan je vorderingen (zowel kracht als massa) trager gaan. Dus bekijk het zo, als je nu steroids gebruikt, ga je het "gemakkelijke" stuk sneller laten gaan, en dan aan het moeilijke stuk komen. Je zal dan het gevoel hebben dat je niet meer vooruit komt en dus al snel weer naar steroids grijpen.
als je langs de andere kant eerst zo lang mogelijk naturel traint, kan je al heel ver komen, tot je (bijna) aan je natuurlijke grens zit, en DAN kan je eventueel steroids gebruiken om die natuurlijke grens te overschrijden.

al bij al blijft het je eigen beslissing, maar ik raad je aan er nog enkele jaren mee te wachten.
als jij binnen 2 jaar even breed bent als je vrienden die misschien niet heel veel vorderingen meer gaan maken, ga je ook veel trotser op jezelf zijn omdat je het zonder die dingen gedaan hebt.Quote: Tusse dikke fucking Haakskes

star star star star star star
star star star star
Niet Actief
Punten: 879
Aangesloten: 09 Jan 2008
J4rh34d schreef:
Tusse dikke fucking Haakskes (((((( veel mense gaan het moeilijk hebbe om op dees te antwoorde )))))))))

Als je vriende van u zie evolueren onder steroide is het hard, echt waar geloof me !!!

Valt best mee vind ik. Ik heb er zelf totaal geen problemen mee. Het alom bekende voorbeeld: Als iemand van een brug springt, dan doe jij dat toch ook niet?

Tomakos schreef:
president bush heeft een van de belangrijkste posities van heel de wereld maar echt competent kan je die man niet noemen.

Hahahaha je slaat de spijker op z'n kop!

Woopy schreef:
al bij al blijft het je eigen beslissing, maar ik raad je aan er nog enkele jaren mee te wachten.
als jij binnen 2 jaar even breed bent als je vrienden die misschien niet heel veel vorderingen meer gaan maken, ga je ook veel trotser op jezelf zijn omdat je het zonder die dingen gedaan hebt.

Hier sluit ik me volledig bij aan.

Zelf zou ik het nooit nemen. Het ligt er ook een beetje aan vanuit welke overtuiging je traint denk ik. Ik train niet om zo sterk mogelijk te worden, maar vooral voor mijn gezondheid. En ja dat je er wat beter uitziet is natuurlijk waarom ik dan deze sport kies Eye-wink Verder lijkt het me erg gevaarlijk om er mee te beginnen, omdat de drempel om het een 2de/3de/4de/enz. keer te doen veel lager wordt. Natuurlijk zijn er ook nadelen aan verbonden, die bij de een meer aan zullen slaan dan bij de ander. Het blijven wel chemicalien waarmee je bezig bent, dus 100% zekerheid van de uitwerking zal je IMO nooit hebben. Ik zou iig zeker nog even wachten voordat je dit wil doen!

--

Training gives us an outlet for suppressed energies created by stress and thus tones the spirit just as exercise conditions the body.Kan je eens vragen aan je

star star star star star star
star
Niet Actief
Punten: 449
Aangesloten: 07 Aug 2006

Kan je eens vragen aan je vriendjes wat ze juist genomen hebben qua kuur? Dus welke dosis (in mg/dag)? Welke middelen? Androgene of anabole middelen? HGH? Insuline? Of een simpel kuurtje zonder nakuur, echt te triestig dit Sad

-------------------------------------------------------------------

Aan de schrijfstijl te zien ben je nog niet ouder dan 18 jaar dus ik vind dit echt te vroeg. AAS kan je eventueel gebruiken als je een 5-tal jaar trained, veel ervaring opgedaan hebt, veel gelezen hebt over steroiden en een perfect voedingsschema hebt!!

En om je te overtuigen, lees dit eens!!!

1. Ik ben nog geen 21, mag ik anabolen gebruiken ?

NEEN. Zo simpel is het. Anabolen / steroiden zullen, niet kunnen, zullen je groei volledig stoppen. Als je nog verder moet groeien zullen je epiphysair schijven dichtgroeien, waardoor verdere groei onmogelijk wordt. Verder is het ten sterkste af te raden steroiden te gebruiken tewijl je endocrien systeem nog in groei is, en erg fragiel. Het herstelt niet zo snel en kan permanent schade aanrichten op lange termijn waardoor je later in je leven je libido verliest, (al dan niet tijdelijk) impotent wordt en mogelijk zelfs onvruchtbaar wordt. Ik neem aan dat de meeste mensen van plan zijn om kinderen en een vervullend sexleven te hebben in hun toekomst, dus onder de 21 GEEN ANABOLEN. Punt uit.

Als je onder die leeftijd bent, kom gerust binnen, stel vragen, lees en leer. Als je later ooit van plan bent te gaan gebruiken is het ten sterkste aan te raden om je tijd te nemen om alle aspecten voldoende te leren inzake werking en veiligheid, voor je zelf voorgeschreven medicatie gaat gebruiken. het uiteindelijke doel is het behouden en zelfs bevorderen van de gezondheid, zodat we een fitte en sterke oude dag hebben. het is niet de bedoeling je leven naar de verdoemenis te zenden waarbij je aan 40 hem niet meer recht krijgt, geen enkele normale relatie kunt aangaan en na 3 hartaanvallen uiteindelijk bezwijkt voor je 50 bent ...

2. Ik wil kuren, want naturel gaat het veel te traag! Welke kuur is geschikt voor mij? (En ik wil niet injecteren!)

AAS zijn geen magische pilletjes. Het zijn enkel effectieve hormonale medicijnen. Ze vergroten de eiwitsynthese in het lichaam. Maar om eiwitten te synthetiseren in het lichaam is wel een aanvoer van aminozuren uit correcte voeding nodig, en voldoende energie in de vorm van vetten en koolhydraten. Degenen die denken dat AAS een manier zijn om een plateautje te overkomen, of om hun slechte eetgewoonten te verdoezelen zullen zich hieraan lelijk verbranden.

Het tegendeel is waar: een gebruiker moet nóg meer op zijn dieet letten. Om het maximum er uit te halen zul je nóg meer moeten eten, en om van alles voldoende binnen te krijgen op een correcte manier heb je wat verstand van voeding nodig. Als je nu 1m80 bent en 70 of 80 kilo weegt bij 12% vet, dan weet je er duidelijk nog niet genoeg van. Als je voldoende van voeding kende en het toepaste dan was je al 90 kg voor je ook maar aan anabolen dacht. Waar 40-45 calorieën per kilogram lichaamssgewicht gewoonlijk volstaan voor een naturel bodybuilder, heeft een gebruiker er al snel 50 en meer nodig.

HET IS VAN HET ALLERGROOTSTE BELANG DAT JE EERST PROBEERT EEN MAXIMALE NATUURLIJKE GROEI TE BEWERKSTELLIGEN VOORDAT JE AAS GAAT GEBRUIKEN. EN ONTHOUD DAT VOEDING HET ENIGE IS WAT NOG ANABOLER IS DAN AAS

3. Mag ik AAS gebruiken als ik mijn natuurlijke limiet nog niet heb bereikt?

Nee. Of toch nagenoeg niet. Dit sluit nauw aan bij het vorige punt. Eerst en vooral omdat als je nog niet dicht bij je natuurlijke limiet bent je nog niet voldoende variaties in training en dieet hebt geprobeerd om aan te nemen dat je klaar bent om pharmaceutica te gebruiken. De tweede reden is dat als je niet in staat bent zo'n natuurlijke limiet te halen, je niet voldoende verstand van voeding of wilskracht hebt om er te raken. Dan verspil je veel geld en een hoop goede AAS zonder het verhoopte resultaat.

4. Ik heb nog niet alles binnengekregen voor mijn kuur, maar kan niet wachten om ermee te beginnen! Kan ik alvast beginnen met de kuur, of moet ik wachten tot alles binnen is?

Zorg dat je altijd al je spul hebt alvorens een kuur te beginnen. Bestellen in kleine hoeveelheden met een keer vermindert de kost van individuele paketten, verkleind de kans dat het allemaal door de douane gepakt wordt en verhindert dat je voor grote bedragen afgezet wordt. Dus in deeltjes bestellen kan wel verstandig zijn. Maar begin nooit een kuur voor je alles hebt. Onverwachte dingen kunnen voorvallen en dan moet je onthouden dat pauzes in een kuur je kansen op herstel na de kuur sterk compromitteren en de kans verhogen op latere endocriene problemen. Als je niet luistert naar me en dit valt voor, stop dan je kuur onmiddelijk, doe je post-kuur therapie en blijf minstens 10 weken van de AAS voor een nieuwe kuur. Probeer niet om een kuur verder te zetten als die is onderbroken.

En dit geldt ook voor ancillaire producten. Ik ben het alleszins beu om te horen van mensen dat hun kuur bijna gedaan is maar ze weten niet waar ze aan HCG, Clomid en/of nolvadex moeten raken. Mensen, die dingen moet je hebben voor je begint want ze zijn essentieel voor goed herstel. Dit is niet ons probleem, een klein beetje research en gezond verstand kon dit voorkomen, dus vraag ook geen zulke onzin op het forum.

5. Mag ik bronnen posten op het board?

NEE! Lees de regels van het huis. Spreek met de moderator.

6. Welke resultaten mag ik verwachten?

Dit hangt af van zoveel variabele factoren en valt onder geen beding te voorspellen. STEL DEZE VRAAG NIET. Dit werkt mensen op de zenuwen, en dat maakt het minder waarschijnlijk dat ze je andere, serieuze vragen zullen beantwoorden.

7. Heb ik iets nodig om mijn eigen natuurlijke test level omhoog te brengen na een (test) kuur?

Dit spreekt vanzelf. Als je eraan dacht om deze vraagt te stellen, neem het dan van mij aan, ben je nog niet klaar voor het gebruik van steroïden. Na een kuur met steroïden zijn je natuurlijke sex hormoon levels ernstig onderdrukt door een mechanisme dat "negatieve feedback" heet. Om winst te behouden en een gezonde mentale en fysieke levensstijl te garanderen, moet je je testosteron levels terug online krijgen. Wanneer er een tekort aan steroïden in het lichaam is opgetreden, zal het proberen om terug natuurlijke testosteron aan te maken. Maar jammergenoeg vallen steroïd levels niet weg, meestal is er een estrogeen "rebound" ('terugspring') die de negatieve feedback verlengt. Estrogeen op zich zal natuurlijk niet voldoen om je winst te behouden. Dus is een estrogeen antagonist nodig post-cyclus, of Clomid (clomiphene citrate) of Nolvadex (tamoxifen citrate) of beiden indien gewenst.

Tijdens langere of zeer onderdrukkende cycli (Deca, langwerkende test, trenbolone) kunnen je testikels aanzienlijk beginnen krimpen omdat ze niet gebruikt worden. Dit kan het moeilijker maken om test productie onmiddelijk op te starten. In deze gevallen is het advies om ook HCG te gebruiken tijdens tot kort na de kuur om de testikels eerst groter te krijgen.

8.Wanneer moet ik Clomid of Nolvadex hiervoor gebruiken? Hoe lang en hoeveel?

Dit hangt om te beginnen af van de gebruikte producten. Meer specifiek wat het langstwerkende product was in de kuur. Als je alleen oralen of test suspensie of winstrol injecties gebruikte, dan begin je Clomid/nolvadex therapie onmiddelijk daarna. Indien korte esters als propionaat of acetaat werden gebruikt, start dan 4-6 dagen na je laatste shot. Als je lange esters gebruikt (enanthaat, undecylenate, undecanoate, decanoate, heptylate, ...) start dan de therapie 10-14 dagen na je laatste shot.

Voor Clomid start met 150 mg/dag voor 2 weken, dan 100 mg/dag voor 2 extra weken. Met nolvadex, welke de voorkeur geniet, start met 50 mg/dag voor 2 weken en 25 mg/dag voor 2 extra weken. In beide gevallen dus 4 weken.

Voor je deze gebruikt raadpleeg je best eerst de profielen over deze stoffen welke je hier kan vinden:

Bodybuilding.com - Big Cat - 43 Full Steroid Profiles!

Voor een meer uitgebreide uitleg over nakuren:

Anabolen

9. Wanneer, hoe en hoeveel HCG moet ik gebruiken?

Het idee is om de laatste weken van de kuur hiermee te beginnen bij een lichte kuur, en additioneel vanaf week 4 in een zwaardere kuur. Bij methode 1 gaat het om 750-1000 IU HCG elke 2 dagen, en dit de 2 laatste weken van de kuur tot 1 week na de kuur, nog vóór nolvadex/clomid therapie wordt gestart. Een alternatief hierop is 500 IU /per dag voor dezelfde periode.

Bij methode 2 (zwaardere kuren) volgt men methode 1 plus additioneel tijdens de kuur om de 2 weken 500-1000 IU 3 x in de week te beginnen in week 4 van de AAS kuur. Voor injecties om de 2 weken injecteer je intramusculair en voor injecties ED of EOD injecteer je subcutaan.

Twee dingen om te onthouden:

HCG is onderdrukkend voor natuurlijke testosteron, dus zorg ervoor dat je Nolvadex en/of Clomid therapie minstens 2 weken langer duurt dan je HCG therapie.
HCG in hoge dosis of gedurende gebruik op lange termijn (langer dan 25 dagen of hoger dan 3000-5000 IU per shot) kan een omgekeerd effect hebben en kan je herstel verhinderen, dus houd je aan bovenstaande protocol.

HCG komt in twee flesjes, eens de flesjes gemengd zijn, moeten ze in de koelkast bewaard worden (maximaal 60 dagen).

Een meer uitgebreide uitleg kan je hier lezen:

Anabolen

10. Ik heb vernomen dat je injecteerbare Winstrol / dianabol kan drinken. Is dit waar? Zijn de resultaten hetzelfde?

Deze vraag zijn we ECHT beu gehoord. Winstrol (stanozolol) en dianabol (methandrostenolone) zijn beiden 17-alpha-gealkyleerde steroïden. 17-alpha-alkylatie is een structurele aanpassing die toelaat om de steroïde te beschermen tegen de afbraak in de lever en deze zo oraal opneembaar te maken. Dus JA, deze steroïden kunnen oraal genomen worden.

Nota 1 : De efficiëntie van deze methode is gelijk aan het nemen van winstrol of dianabol tabletten of andere preparaties. Normaalgezien is dit 75-80% van de efficiëntie welke je zou hebben bij injectie. De meesten zijn bereid om dit 1/5 verlies aan winst te accepteren of nemen 1/5 meer van het product om het verlies te compenseren omdat het oraal gebruik nog steeds gemakkelijker is dan dagelijkse injecties.

Nota 2 : Deze producten zijn toxisch voor de lever. Wanneer ze geïnjecteerd worden, passeren ze de lever slechts éénmalig, en zijn dus minder toxisch. Wanneer ze geslikt worden, kan je ze best maximaal 6 weken gebruiken en er dan afblijven voor 14 weken. Dit gaat op voor alle 17AA steroïden.

Nota 3 : Niet alle injecteerbare steroïden kunnen oraal genomen worden, alleen 17AA steroïden (dianabol, Winstrol, Anavar, Anadrol) en 1-gemethyleerde stoffen (Proviron en Primobolan). Andere injecteerbare steroïden behouden slechts 4-6% van hun injecteerbare capaciteit.

(BRON: http://forum.dutchbodybuilding.com/f10/anabolen-faq-kijk-hier-eerst-voor-vraag-stelt-1617/)En even tussen haakjes (deze

star star star star star star
star
Niet Actief
Punten: 449
Aangesloten: 07 Aug 2006

En even tussen haakjes (deze tekst is geschreven door een moderator die zelf bewust maar op een verantwoorde manier AAS gebruikt dus hij is zeker niet ANTI-AAS Eye-wink )Ik heb het artikel niet

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 4846
Aangesloten: 02 Jan 2008

Ik heb het artikel niet gelezen (heb even geen tijd), maar voor het geval het er niet instaat, ik weet niet welke leeftijd je hebt, maar steroiden, en alle hormonale producten zullen schadelijk zijn als je lichaam nog niet volgroeid is (nee, dit is niet op je 18). Hoe sterker het product hoe schadelijker, tot en met leverkanker toe.

Waneer je wel volledig volwassen bent kan je het gebruiken, maar moet je ten zeerste weten wat het product doet, en zo mogelijk je laten opvolgen door een sportdokter.

--

Yeah, you don't need to go hard. You can stay in the middle, take some supplements here and there, change your program every other week and stay absolutely the same as you are now. But that's bullshit.Hierboven staan een aantal

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 16301
Aangesloten: 08 Feb 2005

Hierboven staan een aantal goede reacties (zeker die van michiel4). Ik zou nog één ding willen toevoegen:
Je zegt dat het hard is om je vrienden zo snel vooruitgang te zien maken, terwijl het bij jou allemaal wat trager gaat. Wel, ik heb daar alle begrip voor. Als ik verhalen lees over mensen die veel sneller vooruitgang maken dan ik (bvb. over Mariusz Pudzianowsky die op zijn 16de 160 kg bench presste) is dat ook niet bevorderlijk voor mijn humeur. En als zulke verhalen zich dan nog voor je neus afspelen, is het wellicht al helemaal moeilijk!
Maar bedenk dit: je hebt tijd! Om je uiteindelijke doel te bereiken, gaat het niet zo zeer over de vooruitgang op een korte periode, maar over de lange termijn. Het lijkt me veel belangrijker om de komende tien jaar aan gestaag tempo te groeien en sterker te worden, zodat je uiteindelijk gigantische resultaten zal geboekt hebben. Als je nu echter overhaast te werk gaat, is het goed mogelijk dat je binnen tien jaar niks meer voorstelt!
Ik denk dat je er goed aan doet die post van michiel4 een aantal keer te lezen en je begint te informeren, zodat je binnen een paar eventueel met zulke stoffen aan de slag kan gaan, mocht je dat dan nog wensen. Ik ben er zeker van dat je op die manier meer bereikt dan die vrienden van jou, die nu denken dat ze het warm water hebben uitgevonden.

--

Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go. ~ T.S. Ellioten remember: een naturel

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 4846
Aangesloten: 02 Jan 2008

en remember: een naturel verdient meer respect dan een roided Eye-wink

--

Yeah, you don't need to go hard. You can stay in the middle, take some supplements here and there, change your program every other week and stay absolutely the same as you are now. But that's bullshit.michiel zijn artikel in een

star star star star star star
Niet Actief
Punten: 390
Aangesloten: 19 Feb 2007

michiel zijn artikel in een heel korte beknopte samenvatting:

Ben je nog niet volledig volgroeid (ongeveer op de leeftijd van 21): begin er niet aan.
Is je kennis over je voedingsschema en je trainingsschema nog niet voldoende zodat je het ook niet toepast en dus je resultaat niet maximaal is: begin er niet aan.
Is je kennis over het gebruik van steroiden en de gevolgen ervan niet voldoende: begin er niet aan.

--

I love the sound of you walking awayDe leeftijd is hier 22 maar

star star star star
Niet Actief
Punten: 233
Aangesloten: 21 Jan 2008

De leeftijd is hier 22 maar goed supper bedankt voor de eerlijke replys !

Ze hebbe me een erg geholpe en tot na denke gezet.

Men kennis over steroïde is zeker onvoldoende en ik heb besloten na het lezen van de replys dat het dom zou zijn om er me te beginne, 'theeft me goed gedaan hier die vraag te stellen.

Alvast bedankt !

Wat dat ik er nog eve wou bij zeggen ik ken echt veel mensen die hebben gespoten in het dorp naast mij is het een tijd een soort van "rage" geweest, ik had niet zo een vast contact met die mense dus ik merkte ni veel aan hun gedrag juist aan hun looks in men eige dorp en "vriende kring" waar ik in zat ken ik 2 mensen die nu hebbe spoten en ik merk dat hun gedrag hard is veranderd hun lach en hun manier van doen is echt lomper en dommer geworden, je kan het bijna vergelijk met het gedrag van beavis en butthead.Quote: De leeftijd is hier 22 maar

star star star star star star
star star star star
Niet Actief
Punten: 879
Aangesloten: 09 Jan 2008
J4rh34d schreef:
je kan het bijna vergelijk met het gedrag van beavis en butthead.

Dan heb je iig wel wat om te lachen Laughing out loud

--

Training gives us an outlet for suppressed energies created by stress and thus tones the spirit just as exercise conditions the body.ben hier ook nieuw en kwam


Niet Actief
Punten: 1
Aangesloten: 20 Apr 2008

ben hier ook nieuw en kwam op dit forum terecht en wou je dit toch laten weten ik ben nu 5 jaar aan het trainen en was op een punt dat ik zo goed als geen spiermassa meer bij kwam maar ik zou het nog niet aan raden om beginnen te kuren ik ben nu men 2 de kuur bezig en heb dit ook pas gedaan als ik eerst bij de sport dokter ben geweest zie die zelfs elke week en ik ben 3 jaar bezig geweest met informatie op te zoeken. en zonder begeleinding van een sport dokter raad ik het u nie aan voor het te doen en zeker niet op jonge leeftijd want ken iemand die heel veel problemen heeft gehad met te kuren op 20 jarige leeftijd wou dit toch nog eens laten weten dat je weet waar je aan begint grtz

--

........................................................................................Yups bedankt man

star star star star
Niet Actief
Punten: 233
Aangesloten: 21 Jan 2008

Yups bedankt mangoogle eerst ne keer voor je

star star
Niet Actief
Punten: 80
Aangesloten: 17 Jun 2008

google eerst ne keer voor je zo iets doe.
ik blijf neutraal:zelf geen gebruiker van.maar raad het ook niet af.
gezien je leeftijd heb je dat nog zeker niet nodig.
by the way tis niet omdat he veel kan bench pressen dat he mega lichaam kan krijgen,oefeningen perfect uitvoeren met minder gewicht is beter resultaat.
vergeet niet dat je botten niet zo snel kan evolueren als dat je spieren aanmaakt.
je gedrag veranderd enorm,laat staan sommige depri van worden als ze stoppen.Wat zeg je van botten? Die

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 4480
Aangesloten: 06 Apr 2008

Wat zeg je van botten? Die gaan er niet door groeien hoor Smiling .

--
dat heb je toch gelezen tss

star star
Niet Actief
Punten: 80
Aangesloten: 17 Jun 2008

dat heb je toch gelezen tss de rest van de tekst Smiling
wat ik wil zeggen dat als je mega groei niet alles zo rap kan aanpassen,botten worden normaal sterker,is meer dat je op jonge leeftijd al mee begint,wachten tot je volgroeid bent., das een hele theorie die er achter zit maar laten we nogal eenvoudig houden Smiling
Daarmee je best met zo dingen begint als je volledig uit je groei bent,worden dikwijls vermeld,zelf van bepaalde suplementen..

star star star star star star
star star star star star star
star star star star
Niet Actief
Punten: 1684
Aangesloten: 31 Mei 2005

Als eerste ik ben niet anti AS, maar neem het om de juiste redenen.
Goed dat je inziet dat je kennis in elk geval ontbreekt,en ook de juiste reden ontbreekt.
Als iemand na 8jaar serieus!! trainen maar niet verder komt en die neemt een kuur om over het plateau te geraken, no problemo.
Als iemand zijn voeding op orde heeft, al tijden goed traint, maar het qua genen niet meewerkt, no problemo.
maar teveel jongens nemen het te snel.
met alle gevolgen van dien, het blijft illegaal, het blijft zoeken en het blijft altijd op eigen risico.
je kunt nooit voorspellen wat de gevolgen zijn voor jou, want je kan er mega van gaan stuiteren, je kent ze wel...knarsende tanden,grote ogen...ongekontroleerde bewegingen met de handen, niet stil kunnen zitten.
overbeharing, onvruchtbaar etc etc.

hier een anabolen ALfabet:
http://www.ruitenga-racing.nl/forum/viewtopic.php?t=70

als je het gaat doen, laat je goed adviseren door iemand die echt weet waar ie het over heeft, niet door jonge knulletjes .
je kan mensen toch niet tegenhouden het te doen, als ik tegen iemand zeg stop met roken want het is slecht voor je, dan zeggen ze dat ze dat wel weten ,maar het niet kunnen....
net als dit, de meute doet het,dus ze voelen het als noodzakelijk...
hopelijk hou je je bij je standpunt en doe je het niet, maar als je het doet vergeet niet dat je er berehard bij moet trainen en megaveel bij moet eten, anders gaat het niet goed!ik stuiter sowieso al dan

star star star star star star
star star star
Niet Actief
Punten: 698
Aangesloten: 26 Apr 2008

ik stuiter sowieso al dan want ik kan met geen mogelijkheid stilblijven zitten...
ik blijf altijd wel bewegen met benen en alles tot irritatie van veel andere Sticking out tongue

en dat zonder AS..

star star star star star star
star star star star star star
star star star star
Niet Actief
Punten: 1684
Aangesloten: 31 Mei 2005

haha tja dat kan...maar ik doel op een aantal mensen die dat in sportschool doen, en daaruit kan je vaak heel veel halen, helemaal als ze eerst rustig en relaxed aan het trainen waren.ach ja laat ze doen wat ze

star star star star star star
star star star
Niet Actief
Punten: 698
Aangesloten: 26 Apr 2008

ach ja laat ze doen wat ze goed achten...

ik let tijdens mijn training niet zo op anderen...
alleen irriteer ik me nog weleens aan wat van die ouderen vrouwtjes die dan hele tijd aan het lullen zijn.....

star star star star star star
star star star star star star
star star star star
Niet Actief
Punten: 1684
Aangesloten: 31 Mei 2005

of van die jonge jochies die maar lopen te lullen en onnodig de toestellen bezet houden of voor de spiegel die anderhalve kipfilet staan te bewonderen waardoor je niet bij de dumbels kan..

gelukkig is bij ons het krachthonk voor de bb-ers aan de andere kant,dus dat geklep hebben wij gelukkig niet.Quote: ..

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 16301
Aangesloten: 08 Feb 2005
spinninglady schreef:
of van die jonge jochies die maar lopen te lullen en onnodig de toestellen bezet houden

Laat ze daar maar lekker zitten. Dan lopen ze me tenminste niet voor m'n voeten. De meesten durven gelukkig niet eens in de buurt komen van fatsoenlijk trainingsmateriaal waar ze echt iets mee zouden kunnen bereiken en waar ík mee train. Sticking out tongue En zeker de vrouwen niet.

Valt het jullie ook zo op dat in een gemiddelde gym (niet al te hardcore) er een zeer ouderwets rollenpatroon is? Mannen werken met 'zware machines' (nog altijd speelgoed imo) en vrouwen staan te cardio'en alsof hun leven ervan afhangt. Sticking out tongue Waar is de emancipatie? Ik zou liever wat meer vrouwen onder het ijzer zien. Smiling (I.p.v. die kereltjes die denken dat curlen de nationale sport is. Sticking out tongue)

Quote:
of voor de spiegel die anderhalve kipfilet staan te bewonderen waardoor je niet bij de dumbels kan..

Die durven me gelukkig niet in de weg te lopen. Sticking out tongue

--

Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go. ~ T.S. ElliotJa, ik ben twee maand

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 4480
Aangesloten: 06 Apr 2008

Ja, ik ben twee maand geleden ofzo eens een dagje naar Health City geweest, daar eens getraind. Jongens wat een stom kot, daar zet ik toch geen voet meer binnen hoor.

Er zijn tientallen toestellen, alles in tweevoud, slechts drie benches en dumbells tot 20kg! Dan staat er een rekje met vijf barbells, een olympische heb ik niet gezien.

Veel serieuze mensen liepen er ook niet. Of het waren vrouwen (niets mis mee maar die hadden een stempel 'CARDIO' op hun voorhoofd) of mensen met overgewicht die een half uur cardio deden en tien minuutjes alle toestellen afschuimen en overal 10 reps forceren.

De goeie oefeningen heb ik niet gezien. Squats, deadlifts,... daar hebben ze denk ik nog nooit van gehoord. Van dwaze toestellen voor de benen echter wel.

--
je bent de eersten niet die

star star
Niet Actief
Punten: 80
Aangesloten: 17 Jun 2008

je bent de eersten niet die dat zeg van health city.
commerciel is het gewoon.
met nadruk op cardio en dat is het dan ook.
spinninglady txs voor de forumsite dat je hebt gepost deze ga ik eens doornemen.
niet dat ik gebruik of gebruikt heb,maar het interseerd me wel zeer sterk.
Ne mens kan niet genoeg weten....cardio verkoopt.... simpel

star star star star star star
star star star star star star
star star star star
Niet Actief
Punten: 1684
Aangesloten: 31 Mei 2005

cardio verkoopt....
simpel rekensommetje (jaja ook dit leer je op de opleiding)
na onderzoek is gebleken dat een mens met overgewicht 2 jaar erover doet om over je drempel bij de sportschool te komen...dus de eerste indruk is belangrijk, deze groep komt niet graag en zal dan ook alleen hoognodig in jou sportschool de boel bezet houden.
cardiohuppeltutjes zijn bloedfanatiek, komen liefst 2x per dag, maar houden het doorgaans 3 tot 5 maanden vol, maar hebben vaak wel een abbo dat doorloopt en bij de meeste health centres zijn dat jaar contracten...dus een flink aantal maanden dat mensen betalen, niet komen, dus geen spullen bevuilen etcetc.
wij als hardcore trainers, zijn ht duurste...wij komen trouw, en vaak en blijven en nemen vaak onze eigen drankjes/eten mee (waar het mag dan he..)en blijven elke dag van het jaar komen als het mogelijk is zlfs op de feestdagen.
je ziet...we zijn te duur en brengen een verkeerd image mee.

wat rolverdeling betreft, mannen kunnen niet wennen aan een vrouw aan de ijzers..het druist in tegen hun haantjes gedrag.
niet lullig bedoeld, maar ht zit schijnbaar in jullie genen..wij zijn groot en sterk en jullie zijn zwak en horen daar...ver weg bij de kakelkonten op het cardioapparatuur..Ja, en toch vind ik het

star star star star star star
star star star star star star
star star star star star star
Niet Actief
Punten: 4480
Aangesloten: 06 Apr 2008

Ja, en toch vind ik het spijtig dat ze niet meer losse dingen hebben of een paar bankjes. Die waren trouwens bezet door enkele jonge gasten en ik, dus ze worden wel gebruikt. Maar ja, als ze nu voldoende verdienen gaan ze niet nog eens investeren...

Ik wil even duidelijk zijn dat ik dat niet zo zie hoor. Het zou leuk zijn mochten de vrouwen eens wat opzoekingswerk verrichten zodat ze met een schema goeie freeweight oefeningen kunnen doen. Maar daar heb ik dat jammer genoeg niet zien gebeuren.

--
monkey sees monkey

star star star star star star
star star star star star star
star star star star
Niet Actief
Punten: 1684
Aangesloten: 31 Mei 2005

monkey sees monkey does.....sinds ik hier train gaan er steeds meer vrouwen met wat zwaardere gewichten dan 0,5 kg trainen...als het niet gepromoot wordt gebeurd er niks.
vaak kan je het ook vragen aan je sportschoolhouder, ik heb eens gevraagd om blokjes op de crossover, die liep per 2 kg op, dat vond ik teveel.
hij vond het een goed idee, een week later waren ze er en ook gelijk wat bandjes zodat je ook been oefeningen kan doen met de kabel.
even vriendelijk bedanken en het zit weer goed.je bent een voorbeeld voor

star star
Niet Actief
Punten: 80
Aangesloten: 17 Jun 2008

je bent een voorbeeld voor meerdere vrouwen,maar jammer genoeg gaan de vrouwen meestal alleen cardio doen en geen of nauwelijks met gewichten.
Dat moet niet zo zwaar zijn maar een paar met kleine gewichten is al voldoende...
Oproep aan de vrouwen ga voor het ijzer en wees gerust kan je beter resultaat opleveren dan cardio alleen....het zit ook in vrouwen zelf

star star star star star star
star star star star star star
star star star star
Niet Actief
Punten: 1684
Aangesloten: 31 Mei 2005

het zit ook in vrouwen zelf hoor, het squatrek gebruiken is zoooooooooo effectief, maar dan moet je tussen de mannen, en dan je achterste naar achter...dat doen ze gewoonweg niet.
zelfde met zware gewichten dan ga je zweten en de meeste blijven liever in de comfizone