Testosteron op natuurlijke wijze verhogen

Ingediend door Jesse op Din, 23/12/2008 - 22:30.
Kwaliteit----- ( Onbekend - 0 stemmen )

Onderzoek heeft aangetoond dat het gemiddelde Testosteronniveau bij mannen in de periode tussen 1974 en 2008 ruim 60% is gedaald. Dit heeft diverse oorzaken, zoals slechtere kwaliteit van onze voeding, straling (GSM, WiFi, TV, Radio, etc), stress, alcohol en noem maar op.

Het gevolg is toename van diverse gezondheidsklachten. Zo verhoogt een lage Testosteronspiegel bij mannen het risico op een hartaanval¹. Mannen met meer Testosteron daarentegen verlagen hun insulinespiegels en daarmee hun risico op een hartaanval. Tevens is bewezen dat mannen met meer Testosteron lagere cholesterol levels hebben, minder lichaamsvet en meer spierkracht². En vooral dat laatste vinden wij interessant.

Omdat ons Testosteronniveau gemiddeld gezien steeds lager wordt hebben hedendaagse mannen, maar ook professionele atleten, tegenwoordig meer moeite met het verlagen van hun vetpercentage en het toenemen in spiermassa. Internationale Toptrainers zijn het er over eens dat het in de jaren ’80 gemakkelijker was om een sporter vooruitgang te laten boeken dan nu.

Voor Sixpackabs was dit een reden om te zoeken naar een methode om op natuurlijke wijze testosteron te verhogen. Het resultaat daarvan is ons unieke Testosteron Protocol, beschreven in ons e-book ‘Testosteron Protocol voor Mannen’.

Het protocol is een wetenschappelijk onderbouwde methode. We combineren hierin het optimaliseren van voeding en levenswijze en het gebruik van natuurlijke kruiden (in de vorm van voedingssupplementen). De juiste levenswijze helpt je te voorkomen dat testosteron verloren gaat. De supplementen stimuleren de aanmaak van testosteron, mits op de juiste manier gebruikt.

Het e-book “Testosteron Protocol voor Mannen” is vanaf nu gratis te downloaden op http://www.sixpackabs.be/?p=75

klinkt leuk, maar van

Ingediend door Sir G. op Woe, 24/12/2008 - 00:16.

klinkt leuk, maar van Sixpackabs heb ik nooit iets goed gehoord.

Heb het ffe gedownload,

Ingediend door ezechiël op Woe, 24/12/2008 - 00:22.

Heb het ffe gedownload, staat niets nieuws in en heeft de eigenlijke bedoeling supplementen te verkopen.
Weinig meer dan schaamteloze advertisement.

Ik had al zoiets verwacht.

Ingediend door calix op Woe, 24/12/2008 - 00:25.

Ik had al zoiets verwacht. Dit tekstje klinkt ook als reclame.

Sirgangreen, ezechiël,

Ingediend door Jesse op Woe, 24/12/2008 - 08:36.

Sirgangreen, ezechiël, calix:

Bedankt voor jullie reactie. Maar hoe kunnen jullie oordelen als jullie het e-book Testosteron Protocol nog niet hebben gelezen? Geen van jullie heeft hem namelijk gedownload.

Ezechiel zegt toch net dat

Ingediend door Woopy op Woe, 24/12/2008 - 08:58.

Ezechiel zegt toch net dat hij dat WEL gedaan heeft?

Hoi Woopy, Klopt dat hij dat

Ingediend door Jesse op Woe, 24/12/2008 - 09:02.

Hoi Woopy,

Klopt dat hij dat zegt! Maar de stats zeggen van niet. Maar misschien is hij wel gedownload zonder dat de website het heeft geregistreerd!

Verder bedankt voor jullie reacties. Ik zal kijken hoe ik de kwaliteit verder kan verhogen.

Mijn mening was gebaseerd op

Ingediend door calix op Woe, 24/12/2008 - 16:23.

Mijn mening was gebaseerd op het tekstje hier en de mening van Ezechiël Eye-wink .

Als ik naar de site doorklik

Ingediend door Sir G. op Woe, 24/12/2008 - 17:24.

Als ik naar de site doorklik zie ik al dadelijk dingen staan zoals 'supplementen protocol', dus, nee bedankt, ik kan mijn testosteron verhogen met men voeding alleen.

als je de kwaliteit wilt

Ingediend door ezechiël op Woe, 24/12/2008 - 23:57.

als je de kwaliteit wilt verhogen.
Alles waarbij je op de pagina supplementen aangeboden krijgt om te kopen roept bij mij wantrouwen op Eye-wink

Vergeet niet dat er ook

Ingediend door mark1234 op Don, 25/12/2008 - 16:19.

Vergeet niet dat er ook supplementen zijn die kunnen helpen bij het verhogen van het testosteron niveau. Een mix van goede voeding en supplementen zal het snelst leiden tot het beste resultaat.

Testosteronboosters ja, maar

Ingediend door ezechiël op Don, 25/12/2008 - 22:26.

Testosteronboosters ja, maar naar mijn weten zijn die hier niet legaal.
En je kunt je ook gaan afvragen in welke mate je dan nog eerlijk aan krachtsport doet.
Als ik mij niet vergis - want ik heb het hier (thuis) niet op pc staan - was één van de supplementen die verkocht werden Tribulus Terrestris en voor zover ik weet zijn er geen studies, buiten degenen die in opdracht van de fabrikant gevoerd zijn, die bewezen hebben dat tribulus werkt.

zolang er niet wordt

Ingediend door mark1234 op Zat, 27/12/2008 - 12:50.

zolang er niet wordt geknoeit met hormonen is het gewoon legaal. In een testosteronbooster zal niet snel iets zitten dat verboden is. Vind dit in geen manier te vergelijken met anabolen steroïden. Het is net zo vals spelen als een whey shake.

ik had prohormonen voor denk

Ingediend door ezechiël op Zon, 28/12/2008 - 01:02.

ik had prohormonen voor denk ik.
Mes excuses!

Hoi Ezechiël, Over

Ingediend door Jesse op Zon, 28/12/2008 - 17:57.

Hoi Ezechiël,

Over Tribulus:
Er zijn studies die aantonen dat Tribulus niet werkt, maar er zijn ook (onafhankelijke) studies die aantonen dat het wél werkt. De fout die vaak wordt gemaakt bij het nemen van Tribulus is dat het te lang wordt genomen. Tribulus als kruid werkt maar voor 8 dagen, daarom wordt er aangeraden om Tribulus te combineren met 2 andere supplementen.

Wat wij aanbevelen is een combinatie van diverse factoren in voeding, levensstijl en ook supplementen om testosteron op geheel natuurlijke wijze te verhogen. Ja, supplementen vormen een onderdeel, maar alle supplementen zijn gemaakt van planten en daarom 100% natuurlijk.

Het verschil met wat wij aanbevelen en een simpele supplementen verkoop is dat we een totaalbeeld willen geven over waardoor testosteron verloren gaat en wat je er aan kunt doen om het effectief in stand te houden. Daarin zijn we allemaal geïnteresseerd, toch?

Succes!

Kortom, dit is een

Ingediend door Symbiot op Ma, 05/01/2009 - 13:18.

Kortom, dit is een promotioneel praatje. Nice try though Eye-wink

Symbiot: dit zou een

Ingediend door Jesse op Ma, 05/01/2009 - 14:04.

Symbiot: dit zou een promotioneel praatje zijn als we alleen zouden uitleggen hoe je testosteron kunt verhogen NADAT je de supplementen hebt gekocht. het maakt mij geen reet uit waar je die supplementen koopt, het enige wat wij doen is vertellen hoe je van het testosteron niveau van een zwanger varken naar dat van een echte vent gaat Smiling

Zie ik dat goed? Moet je de

Ingediend door rho op Zon, 11/01/2009 - 12:03.

Zie ik dat goed? Moet je de naam EN e-mail adres van een 3de opgeven om het boek te kunnen downloaden?
En je moet je eigen e-mail adres opgeven zodat jullie weten waar het boek naartoe moet?

Als je echt gewoon info wilt verschaffen en het je niet uitmaakt waar men de supplementen koopt kan je ook gewoon een link naar het bestand op je pagina zetten en mensen gewoon vrij laten downloaden.

"Hoi Woopy, Klopt dat hij

Ingediend door Hardrocker op Don, 19/02/2009 - 10:34.

"Hoi Woopy,

Klopt dat hij dat zegt! Maar de stats zeggen van niet. Maar misschien is hij wel gedownload zonder dat de website het heeft geregistreerd!

Verder bedankt voor jullie reacties. Ik zal kijken hoe ik de kwaliteit verder kan verhogen."

hierop slechts een antwoord: nog nooit gehoord van de iligale downlaud

testeron protocol

Ingediend door Gast (niet geverifiëerd) op Zon, 11/10/2009 - 17:30.

heb het e-book gedownload, blijkt dus toch alleen een supplementen reclame te zijn.
de richtlijnen hoe je de suplementen moet gebuiken krijg je pas als je het protocol pakket bestelt.
het is dus niet duidelijk of je de doses kunt hanteren die op de verpakking van de afzonderlijke suppelementen staan aangegeven, maar dan voor 8 dagen, of dat je een aangepaste dosering moet gebruiken.

Testosteron-boosters en

Ingediend door Patricia op Don, 25/02/2010 - 16:46.

Testosteron-boosters en designer anabolen is toch wel heel wat dan as. En tussen een booster, designer anabolen en prohormonen zit ook weer een groot verschil. Bij nader inzien, niet handig om hier uit te leggen denk k.

Jesse; jouw voorbeeld zal meer effect hebben, maar het zegt niet dat jouw test-booster effect heeft. Wie zegt dat het effect niet grotendeels bij de overige factoren (zoals voeding) vandaan komt?
Geef je het aan een man die al langer krachttraining doet, dan zal het geen effect hebben. Geef je het aan een man die nog nooit een dumbell heeft gezien, de inhoud van de tv gids uit zijn kop kent en sultana ziet als gezond.. En je zal zon iemand gezond laten eten, licht trainen, en je sup geven.. dan kan je zeggen dat je sup zelfs werkt icm een lichte training. Maar uiteindelijk zegt het nog niets over de training: in zijn geval zal zijn testosteron stijgen door de training (of juist het langdurig ontbreken van een training), en de voeding.

Enne, lekker nieuwsgierig, wie is 'wij'?

kanker onzin

Ingediend door Gast (niet geverifiëerd) op Din, 15/02/2011 - 13:19.

1 grote kk onzin, opgekankerd met deze rotzooi site