De top 3 gevaarlijke voeding ingrediënten

Ingediend door rumble_in_the_jungle op Don, 26/06/2008 - 14:01.
Kwaliteit+++++ ( Uitstekend - 1 stem)

Kent u de top 3 ingrediënten die u kunt vermijden in voeding omdat ze op termijn dodelijk zijn? Ik noem ze; De dodelijke drie!

1. Sodium nitrite (kleurstof) -- veroorzaakt kanker en wordt gevonden in bewerkt vlees zoals hot dogs, spek en worst. Het wordt gebruikt om vlees mooi rood te laten zien.

2. Gehydrogeneerde olie – veroorzaakt hart en vaatziekten voedingstoffen gebreken, tast de gezondheid van lichaamscellen aan en veel meer. Komt voor in margarine, koekjes, crackers en vele andere kunstmatig gefabriceerde voeding. Wordt toegepast om olie in het voedsel te houden en de hoedbaarheid te verbeteren. Het wordt ook wel ‘plastic vet’ genoemd. De WHO heeft al geadviseerd om deze stof te verbieden in .... 1978!

3. Zoetstoffen – spaarzame, monosodium glutamate en anderen. Deze chemische stoffen tasten rechtstreeks uw zenuwstelsel aan tot het punt van totale celvernietiging volgens Dr. Russell Blaylock. Deze zoetstoffen worden toegepast in light producten als frisdranken, soep uit blik, salade dressing, en zelfs geproduceerde vegetarische voeding! Ze worden toegepast om smaak toe te voegen aan over geproduceerde kunstmatige voeding waar al het leven uit is.

Ziektes door stofwisseling verstoring!

Vrijwel alle moderne ziektes worden veroorzaakt door wat ik noem; stofwisseling verstoring. Door veelvuldig gebruikte ingrediënten als witte meel en suiker die het heling proces van lichaam belemmeren. Helaas worden deze stofwisseling verstoorders toegepast in heel veel commercieel gefabriceerde voeding. Dat betekend dat het meeste voedsel in de supermarkt bijdraagt tot uw ongezondheid. Maar als u weet waar u naar uit moet kijken dan kunt u ook uw winkelwagentje vullen met voeding waar u langer, gezonder, en energieker door zal leven.

Daarom heb ik het Grocery Warning System samengesteld. Dit eBoek geeft u de benodigde informatie die u nodig heeft om gezonde keuzes te maken. U leert welke ingrediënten bijdagen aan het ontwikkelen van ziektes en welke belangrijke voedingsstoffen u beschermen en zelfs ziekteprocessen kunnen omkeren zoals kanker, diabetes, hart en vaatziekten en andere degeneratieziektes.

Verborgen ingrediënten.
Wat doen voedingsfabrikanten om toevoegingen verborgen te houden? Dat is gemakkelijk, ze blijven steeds de namen veranderen waardoor de consument in verwarring gebracht wordt. Een consument die net heeft geleerd om MSG (monosodium glutamate) te vermijden wordt op het verkeerde been gezet omdat het ook onder yeast extract in de voeding zit. Nu dit bekend aan het worden is hebben ze de naam alweer verandert in torula yeast. Het wordt ook gevonden in de voeding onder de namen Autolyzed vegetable proteïne en Hydrolyzed vegetable protein.

De ingrediënten stapelen truc.
Om nog meer verwarring te zaaien worden ingrediënten gesplitst zodat u de verkeerde impressie krijgt over wat er werkelijk in de voeding zit.

Voorbeeld.
Een bedrijf maakt een energiereep die werkelijk vol zit met suiker. Ze hebben echter de ingrediënten gearrangeerd zodat suiker niet meer herkent wordt als het nummer één ingrediënt. Het eerste ingrediënt is rijst, maar kijk je verder door het lijstje dan kom je niet alleen suiker tegen maar ook glucosesiroop, druivensuiker en
Glucosestroop. Tel deze bij elkaar op en het blijkt een suikerbom te zijn terwijl u denkt dat het hoofdingrediënt rijst is.

Het is een slimme techniek die de onwetende consument misleid en eigenlijk leugens voorhoud op het voedingslabel. Onthoudt, hoe langer het label hoe ongezonder het is. Elke chemische naam die u niet uit kunt spreken zou u gewoon niet moeten kopen.