Blog van Bill

Ingediend door Bill op Ma, 30/09/2013 - 22:23.

Re-Re-Starting logging, kwestie van terug wat consistentie in mijn trainingen te proberen steken.

3 jaar geleden begon ik aan Starting Strength, wat ik volhield tot 140kg squat, 100kg benchpress en 180kg deadlift.

Nadien begon ik nogal wat te zwalpen op trainingsvlak en haal ik mijn pb's al lang niet meer maar amuseer ik me wel nog met supersetjes en oefeningen die meer focussen op definitie en vorm.

Ingediend door Bill op Din, 14/06/2011 - 19:32.

Jow jow, ik start hier een nieuwe blog omdat ik aan een nieuwe fase in de krachttraining ga beginnen: meer gefocust op vorm, minder op pure kracht. Bedoeling is om wat overtollig vet vantussen mijn spieren te branden, en intussen zo weinig mogelijk spieren te verliezen. Ik pijs dat ik dus wat cardio zal nodig hebben, een voedingsschema en een powerschema.

Lees meer in de eerste post van mijn nieuwe blog

Mazzel, Bill

Link naar mijn oude blog(starting strength log-blog).

Ingediend door Bill op Ma, 27/09/2010 - 21:11.

Hallo,

Ik ben sinds kort begonnen met krachttraining nadat ik al enkele jaren wat aanmodderde met te lichte gewichten en te weinig consistentie. Bedoeling van de blog is m'n trainingen te loggen zodat ik wat bij kan houden hou ik evolueer. Ik had al een excelletje gemaakt met rijen en kolommen, maar dit lijkt me leuker (vooral omdat ik weet dat ik hier een schop onder mn kont krijg als ik slabbak Sticking out tongue ...)

Sinds januari ben ik op Advanced Novice overgestapt, bedoeling is om plafondjes te slopen en einddoelen mbt krachttraining te halen. Na kracht stap ik wrs over op massa en vorm.