Blog van Pmen

Ingediend door Pmen op Zon, 08/07/2007 - 13:09.

een paar maanden terug poste ik hier wat berichten over mijn gewichtsverlies. Intussen zijn er al 6 maanden voorbij sinds ik begonnen ben en hier is de stand van zaken. Ik woog in januari 110 kg. Nu weeg ik 88 kg en heb een vetpercentage van 16%. Door mijn overschot aan huid heb ik nog steeds een soort van buik maar die is plat wanneer ik om mijn rug lig aangezien het gewoon huid is. Wanneer de huid wat strakker wordt publiceer ik mijn foto's. Hieronder staan nog wat gegevens over de gewichten die ik gebruik nu en vroeger. (de gewichten zijn voor 10 reps)

Oefening - Vroeger - Nu

Ingediend door Pmen op Zon, 18/02/2007 - 10:30.

een tijdje geleden plaatste ik hier een post waarin ik melde dat ik de perfecte trainingspartner had gevonden. Intussen benk ik nu al 6 weken op dieet doe ik al 6 weken cardio training en zo ongeveer 3 weken krachttraining. (of eerder gezegd, de opwarming om binnen 2 weken serieus te gaan trainen). De resultaten zijn goed. Voor elk van mijn oefeningen heb ik al gewicht kunnen bijnemen en ik leer elke dag heel veel bij. Voor de mensen die het willen weten: startgewicht: 110 kg-----gewicht 18/02/07: 97.6 kg.

Ingediend door Pmen op Zon, 07/01/2007 - 15:44.

Onlangs vroeg een vriend van mij of ik niet mee wilde gaan powertrainen. Hijzelf is al zo'n 1 en 1/2 jaar bezig met powertrainen. Hij doet het heel serieus, 5 keer per week zit hij in de fitness en daarbovenop doet hij nog aan gevechtsporten. Ik zal dus vanaf nu met hem 5 keer per week meegaan (het is trouwens 10 km met de fiets berg op en dan natuurlijk ook nog eens 10 km bergaf ) en verder begin ik ook met looptraining. Ik ben ondertussen 5 maanden rookvrij en hopelijk zal het lopen beter gaan dan vorig jaar (toen ben ik ook begonnen met lopen maar na 3 weken 3x per week te gaan lopen was ik het beu dat mijn longen zo pijn deden). Die maat van mij gebruikt ook proteïne shakes en creatine maar nu ik mee ga trainen zal hij een multipack bestellen waar dit alles inzit + ook nog een fat burner. Omdat hij dat niet nodig heeft mag ik dat overkopen en ik mag van de andere supplementen eens gebruik maken om dan later te beslissen of ik zelf zo'n pack koop. Ik heb momenteel 4 doelen tegen juli 2007